Tallriksventil 80 Habo Aluminium

Tallriksventil 80 Habo Aluminium till lågt pris Bästa möjliga kvalitet Köp Tallriksventil 80 Habo Aluminium online och få den hemlevererad 30 dagars fri kredit.

Tallriksventil av aluminium.

Endast: 149 kr

I Ventiler-kategorin hittar du ventilation, ventiler.
 


Ta även en titt på dessa produkter:

Frontkåpa Intellivent Fresh Champagne

Frontkåpa Intellivent Fresh Champagne
329 kr

Frontkåpa från Fresh för utbyte av befintlig kåpa. Fräscha upp badrummet eller tvättstugan med en frontkåpa i en ny fräsch färg. Passar utmärkt till Badrumsfläkt 2.0 Intellivent från Fresh. Finns i flera olika färger. Frontkåpan är tillverkad av transparent ABS plast och är lackad på från insidan.

Distansram Passad Pax

Distansram Passad Pax
298 kr

Pax Passad Distansram främst anpassad för PAX passad-serien. Möjliggör utanpåliggande kanalmontage. Vitt utförande.

Stos

Stos
115 kr

Stos 100 mm / 125 mm används för att montera rör genom vägg eller tak. Stosen placeras på utsidan och spiroröret trycks i mot stosens ände som är försedd med gummitätning som ger en tät koppling. Spirorör är ett flexibelt kanalsystem av galvaniserad stålplåt för ventilation. Spiralrören kallas ofta spirorör eftersom den första maskinen för att spiralfalsa rör kallades Spiro. Systemet består av kanallängder, böjar, muffar, nipplar, övergångar och andra rördetaljer i flera dimensioner som kan kopplas ihop för hand. Skarvarna kan låsas med plåtskruv men blindnit (popnit) är bättre. Fördela tre nitar jämnt runt röret.

Filtrerande halvmask

Filtrerande halvmask
95 kr

Dammfiltermasken har en konvex form, konstruktion med två band, näsvaddering av skum samt en näsbygel, detta gör att masken är skön att bära och passar de flesta ansikten. Ventilen i fram ger ett hållbart och bekvämt skydd, särskilt under varma och fuktiga förhållanden eftersom värme och fukt från utandningsluften leds ut genom ventilen.

T-rör

T-rör
165 kr

T-rör används vid T-koppling av flera spirorör med 100/110/125 mm diameter. T-rörets ändar passar i spirorören och har gummitätning som ger en tät koppling. Spirorör är ett flexibelt kanalsystem av galvaniserad stålplåt för ventilation. Spiralrören kallas ofta spirorör eftersom den första maskinen för att spiralfalsa rör kallades Spiro. Systemet består av kanallängder, böjar, muffar, nipplar, övergångar och andra rördetaljer i flera dimensioner som kan kopplas ihop för hand. Skarvarna kan låsas med plåtskruv men blindnit (popnit) är bättre. Fördela tre nitar jämnt runt röret.

Karmventil komplettlack 20+200 Habo Vit

Karmventil komplettlack 20+200 Habo Vit
199 kr

Karmventil av aluminium med yttergaller för inåt- och utåtgående fönster. Ventilen är försedd med reglage för att stänga eller öppna. Mått A = 295 mm.Mått B = 235 mm.

Skumpistol

Skumpistol
199 kr

Skumpistol i metall för applicering av pistolskum. Kraftigt vinklad ventil underlättar skumning i tak/vägganslutning.

Frånluftsventil 1200 Habo Vit

Frånluftsventil 1200 Habo Vit
139 kr

Frånluftsventil av plast.

Karmventil 40 Habo Aluminium

Karmventil 40 Habo Aluminium
149 kr

Karmventil av aluminium för inåt- och utåtgående fönster. Ventilen är försedd med reglage för att stänga eller öppna. Kombineras med yttergaller 300 eller 400. Mått A = 495 mm.

 
 
I Sverige finns många byggvaruhandlare som marknadsför byggvaror, ex: Tallriksventil 80 Habo Aluminium. Några av de kändare är ByggMax , Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka mfl.