Fransk träskruv

Fransk träskruv till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Fransk träskruv online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Fransk träskruv är en varmförzinkad träskruv med sexkantshuvud. Den används först och främst till montering av grövre material utomhus, t.ex. stombyggen vid altankonstruktioner. Den kan även användas tillsammans med plastplugg för infästningar mot tegel eller betong.

Endast: 3 kr

I Spik-kategorin hittar du och, skruv, skruvar, spik, spik och skruv, Övriga, Övriga skruvar.
 


Ta även en titt på dessa produkter:

Justerbar Stolpsko

Justerbar Stolpsko
35 kr

Den justerbara stolpskon ger möjlighet att reglera höjden på ett enkelt och smidigt sätt vid byggnation av exempelvis en altan.

Universalplugg

Universalplugg
23 kr

Universalpluggen fungerar som plugg på de flesta infästningsområdena.

Vinkel förstärkt

Vinkel förstärkt
21 kr

Används vid kryssförbindningar i trä som förbindningselement. Med hjälp av bult eller expander kan vinkelbeslagen även användas vid förankring av trä till andra material. Varmgalvaniserad 2,5 mm stålplåt. Spikhål: Ø 5 mm. Bulthål: Ø 12 mm.

Vagnsbult

Vagnsbult
4 kr

Vagnsbulten används för att fästa trästycken där hög belastning kan förekomma.

Dyckertpistol FMC792B-XJ Stanley Fatmax

Dyckertpistol FMC792B-XJ Stanley Fatmax
2 999 kr

En kompakt och lätt spikpistol på 18V med verktygslös justering av spikdjup. Egenskaper? Mekaniskt istället för gas ger låga driftskostnader och jämn prestanda även vid låga temperaturer ? Verktygslös justering av spikdjup ? Verktygsfri borttagning av spik som fastnat ? Multifunktions-LED belyser arbetsområdet och felindikerarFaktaBatterikemi: Li-Ion Spikdiameter: 1.6 (16Ga) Magasinladdning: Rear Spiklängd: 25-64 Spikpistol, driftsläge: Sequential Rensning av blockering ? Felindikator ? Integrerad bältesklämma ? Spänning (V): 18v Batterikapacitet (Ah): 2.0 Batteri ingår ej

Fast hjul Metall

Fast hjul Metall
47 kr

Fäste av stål. Hjul av PUR (Polyuretan). Måttangivelser i millimeter. Angivna värden för maxvikt är per hjul och beräknade och garanteras ej.

Träskruv TKX Z FZB

Träskruv TKX Z FZB
19 kr

Helgängad träskruv med kullrig skalle. Pozi grepp.

Ankarspik Habo Metall

Ankarspik Habo Metall
159 kr

Spik eller skruvIdag finns det spikar och skruvar för nästan alla tillfällen. Men generellt sett kan man säga att skruvar är tystare, rör sig mindre och det är lättare att åtgärda fel. Däremot så brukar skruv vara dyrare än spik och kräva en skruvdragare. Om du är osäker på vilken spik/skruv som passar materialet du ska använda så fråga någon som vet innan du handlar. EgenskaperAnkarspik har ett runt kamgängat skaft med flat försänkt huvud. Den används framförallt när man behöver extra motstånd mot utdragning. Det är därför den är försedd med hullingar, eller räfflor. Den används oftast till olika hålband eller byggbeslag vid trähusbyggnad. Även spikning av stål- och plåtdetaljer samt byggnadsskivor på träunderlag. Att tänka påEn tumregel är att spiklängden ska vara 2,5ggr tjockleken på materialet som ska fästas. Det innebär att ett material som är 10 mm tjockt bör fästas med en spik som är 25mm lång. Om underlaget inte är tillräckligt tjockt, och du inte vill bocka spikarna på baksidan, så bör du använda skruv. Vid skruvning brukar man säga att skruven ska vara dubbelt så lång som tjockleken i materialet man ska fästa.

Containerhjul Metall

Containerhjul Metall
199 kr

Fast containerhjul av stål. Hjul av gummi. Måttangivelser i millimeter. Angivna värden för maxvikt är per hjul och beräknade och garanteras ej.

 
 
I Sverige finns många byggvaruhandlare som marknadsför byggvaror, ex: Fransk träskruv. Några av de kändare är ByggMax , Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka mfl.