Fransk träskruv

Fransk träskruv till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Fransk träskruv online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Fransk träskruv är en varmförzinkad träskruv med sexkantshuvud. Den används först och främst till montering av grövre material utomhus, t.ex. stombyggen vid altankonstruktioner. Den kan även användas tillsammans med plastplugg för infästningar mot tegel eller betong.

Endast: 3 kr

I Spik-kategorin hittar du och, skruv, skruvar, spik, spik och skruv, Övriga, Övriga skruvar.
 


Ta även en titt på dessa produkter:

Skruvstift M8 5074 Habo Silver

Skruvstift M8 5074 Habo Silver
26 kr

Skruvstift av galvaniserat stål.

Mutter

Mutter
1 kr

Mutter - välj den storlek som passar ditt projekt bäst.

Kasthake 1340-7 Habo

Kasthake 1340-7 Habo
58 kr

Kasthake av galvaniserat stål. Inklusive skruv.

Vindskyddsfolie

Vindskyddsfolie
219 kr

En diffusionsöppen vindskyddande plastfolie. Diffusionsöppen innebär att eventuell fukt inifrån väggen kan passera ut genom folien. AnvändningsområdeVindskyddsfolien sätts upp strax innanför fasadmaterialet på en isolerad yttervägg och ser till att vindbyar inte tar den varma, stillastående luften i isoleringen med sig med försämrat isolervärde som följd. Folien är slitstark och går inte sönder av skarpa hörn i konstruktionen. Bra att veta om isoleringNaturen strävar automatiskt mot att utjämna värmeskillnader. Är det varmt inuti ett hus och kallt utanför försöker luften utjämna denna skillnad. Isoleringens uppgift är enkelt uttryckt att göra det svårt för värmen att ta sig över till den kalla sidan. För att uppnå detta och samtidigt undvika fuktskador behöver en vägg bestå av flera komponenter. Principen för en korrekt isolerad vägg ser ut så här (räknat från insidan): ytskikt - ångspärr (diffusionstät plastfolie) - isolering - vindskydd (diffusionsöppen papp eller folie) - luftspalt - ytskikt utsida. De olika materialens funktion? Strax under ytskiktet på insidan av en vägg sitter en luft- och ångtät åldersbeständig plastfolie. Plastfolien hindrar varm och fuktig inomhusluft från att gå genom väggen där den sedan kyls ner, kondenserar och kan orsaka fuktskador. Folien tvingar luften att ta en annan väg och är bostaden korrekt ventilerad sker detta genom ventilationssystemet. ? Därnäst kommer själva isoleringen som isolerar genom att den innehåller stillastående luft vilket är en dålig värmeledare som gör att värmen hålls kvar inomhus. ? Strax innan den utvändiga fasadbeklädnaden är isoleringsmaterialet täckt med ett diffusionsöppet vindskydd, till exempel papp eller folie. Detta för att hindra luftrörelser utifrån från att ta med sig den varma, stillastående luften i isoleringen. ? En luftspalt mellan isoleringen och fasaden ser slutligen till att eventuellt vatten som tränger in av väder och vind har ett utrymme att dränera, och ventilera ut på. MonteringVindskyddsfolien monteras på utsidan av en isolerad regelstomme, detta kan göras både horisontellt och vertikalt. Folien fästs med spik eller häftklamrar med 100 mm mellanrum. Skarvar i vindskyddet bör överlappa varandra med minst 100 mm. Både fönster- och dörröppningar täcks över av folien så att hela konstruktionen blir helt inkapslad. Fönster- och dörröppningar skärs sedan upp med diagonala snitt och skarvarna fästs på insidan med häftklamrar.

Fransk träskruv

Fransk träskruv
10 kr

Fransk träskruv är en varmförzinkad träskruv med sexkantshuvud. Den används först och främst till montering av grövre material utomhus, t.ex. stombyggen vid altankonstruktioner. Den kan även användas tillsammans med plastplugg för infästningar mot tegel eller betong.

Förråd Gina

Förråd Gina
25 990 kr

Ett stort och knuttimrat förråd med en rejäl, låsbar dubbelport och ett spröjsat fönster är aldrig fel. Här kan ni få plats med mopeder, cyklar, gräsklippare och utemöbler, men också sätta upp en snickarbänk och använda lokalen som verkstad eller hobbyrum. Med hyllor, skåp och verktygstavlor längs väggarna blir det gott om förvaringsplats. Förrådet levereras som byggsats och är enkelt att montera även för den som saknar tidigare erfarenhet av husbyggande. Allt virke som behöver till huset ingår, måttat och klart, liksom dörrar, fönster, skruv, spik, ritningar och instruktioner. Den som önskar värma upp huset hela året kan isolera det från insidan med exempelvis mineralull och gipsskivor, annars är det bara att flytta in direkt. Virket levereras obehandlat och färg till fasaden ingår inte. Samma sak gäller för takbeläggning. Ni får själva välja lämplig ytbeläggning, som plåt, papp eller shingel.Ingår i leveransen Stomme: Planhyvlade och knuttimrade väggprofiler, 28 x 135 mm Golv: 19 mm hyvlad råspont på golvbjälkar 45 x 90 mm Tak: 19 mm hyvlad råspont på takåsar 43 x 140 mm Dörr: 1420 x 1930 mm inkl. gångjärn och låsbar hasp Fönster: 1000 mm x 640 mm Övrigt: skruv & spik medföljer Specifikationer Längd: 3870 mm Bredd: 3870 mm Höjd: 2762 mm Byggyta: 14,98 kvm Golvyta: 14,8 kvm Takyta: 23,64 kvm Taklutning: 17° Takets bärighet: 70 kg/kvm Virkes/väggtjocklek: 28 mm

Träskruv TFX Z helgängad FZB

Träskruv TFX Z helgängad FZB
16 kr

Helgängad träskruv med försänkt skalle, pozi grepp.

Fotplåt Vit

Fotplåt Vit
90 kr

Fotplåt från Wijo är tillverkad av varmförzinkad stålplåt med ett ytskikt av helt PVC-fri high-built polyester. Plåten är svensktillverkad och klarar det tuffa skandinaviska klimatet. Fotplåten placeras vid takfoten för att leda regnvatten från taket till hängrännan. Till takplåt profilerad som takpannor, även kallad fantompannor, är fotplåten absolut nödvändig som startplåt närmast hängrännan för att takplåten ska stämma överens med bärläktens avstånd.Miljö och kvalitetProdukten är helt återvinningsbar. Om den återvinns hos SSAB för ny tillverkning av plåt avges endast vatten och koldioxid. Delarna är utvecklade för att klara väder och vind. Plåten är belagd med skyddande färgskikt som är tålig mot mekanisk nötning och mot blekning. Plåten tillverkas enligt svensk standard och uppfyller de högsta klasserna för SS-EN612 och SS-EN1462.MonteringFotplåten monteras med pappspik eller trådspik vid takfoten. Vid montering av takplåt profilerad som takpannor, fantompannor, spikas fotplåten med en spik i var ände. Därefter fästs plåten med skruvar genom takplåt och fotplåt.Tekniska dataFärg: tegelröd Bredd på takdel: 142 mm Överhäng: 40 mm Längd: 2000 mm

Möbelnubb Svart

Möbelnubb Svart
40 kr

Möbelnubb för användning av förklädnad till möbler.

 
 
I Sverige finns många byggvaruhandlare som marknadsför byggvaror, ex: Fransk träskruv. Några av de kändare är ByggMax , Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka mfl.