Vattenslang Ultraflex Hozelock Gul

Vattenslang Ultraflex Hozelock Gul till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Vattenslang Ultraflex Hozelock Gul online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Flexibel anti-kink slang med 5 lager med TNT? anti-twist teknologi och ErgoRibs. Soft & Flex? teknologi gör slangen till extremt stötabsorberande - miljoner med små, perfekta luftbubblor som absorberar de ansträngningar och påfrestningar som kan göra att slangen veckar sig. Risken för att slangen veckas minskar och livslängden ökar.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Endast: 749 kr

I Slang-kategorin hittar du bevattning, slangar, trädgård.
 


Ta även en titt på dessa produkter:

Flexvattenslang HORTUS

Flexvattenslang HORTUS
319 kr

15 meter flexvattenslang med koppling och adapter till köks- och trädgårdsvattenkran. Flexibel vattenslang som utvidgar sig från 5 meter till 15 meter när det kommer vatten i slangen. Levereras med en vattningspistol med 7 funktioner. Slangen är tillverkad av latex/polyester.

Droppmunst universal Hozelock

Droppmunst universal Hozelock
159 kr

Droppmunstycke med justerbart flöde 0-40l/t. För 13mm slang och seriekoppling. 5-pack. Enkla att montera, byta plats och sättas i vinkel utan att ändra på systemet som redan används. Reglerar enkelt och vid behov den mängd vatten som varje droppmunstycke behöver för att förse plantan med den vattenmängd den behöver för att växa och trivas.

Kolfiltersats LZ53850 Siemens

Kolfiltersats LZ53850 Siemens
790 kr

Kolfiltersats LZ53850 består av: kolfilter, adapter, böjbar slang ø 150 mm, 800 mm längd, med 2 slangklämmor och monteringsmaterial.

Slanghållare Hozelock

Slanghållare Hozelock
99 kr

Praktisk slanghållare för upp till 30m x 19mm slang. Inklusive hållare för kopplingar och pistoler samt extra förvaringsutrymme i fronten.

Snabbkoppling

Snabbkoppling
40 kr

Med en ergonomisk gummibeläggning ger denna snabbkoppling i abs-plast ett bättre och säkrare grepp vid anslutning av sladd. Den passar 13-16 mm slang och har en låsningsfunktion (twist and lock). Låsningsfunktionen ser till att kopplingen inte lossnar. Med en ergonomisk gummibeläggning ger denna snabbkoppling i abs-plast ett bättre och säkrare grepp vid anslutning av sladd.

Anslutning Tvättmaskin

Anslutning Tvättmaskin
1 925 kr

I vår tjänst Anslutning tvättmaskin ingår: ? Ansluta tvättmaskinen till befintligt tillvatten enligt tillverkarens monteringsanvisningar. Anslutning av el ingår ej, kom ihåg att köpa till den tjänsten också! OBS! Tänk på att i de fall som installation av inventarier inte sker i samband med ombyggnad ger det inte rätt till skattereduktion. Exempel på installation av inventarier är inkoppling av tvättmaskin, diskmaskin, torktumlare, kyl, frys, spis, larm och parabolantenn. Installationer som medför mer omfattande byggåtgärder kan ge rätt till skattereduktion. Din uppgift ? Mät upp ytan där tvättmaskinen ska placeras. Kontrollera så att tvättmaskinen har rätt mått för att passa in. ? Allt material som ska användas ska finnas på plats i anslutning till utrymmet där arbetet ska utföras. Behöver du hjälp med materialvalet kan du diskutera det med VVS-montören då de tar kontakt efter att du gjort din beställning de tjänster som du är i behov av. ? Området där arbetet ska utföras måste vara tillgängligt d.v.s. inga möbler, gardiner, kläder, blommor och liknande i anslutning till det område där arbetet ska utföras. ? Tillvatten ska vara framdraget till anslutningspunkten. ? Tvättmaskinen ska stå på avsedd plats. ? Ombyggnad av golv, tak eller vägg ingår ej. ? Det ingår ingen kapning, omdragning eller byte av befintliga vattenrör. Tips från experterna ? I händelse av att tidigare utförda VVS-arbeten eller VVS-installationer inte motsvarar kraven för säkert vatten kan vår VVS-montör åtgärda bristerna mot en tilläggskostnad alternativt avsäga sig uppdraget.Materialchecklista ? Godkänd slang i rätt längd ? Eventuellt avstängningsventil Ballofix

Duschpaket FM Mattson Garda

Duschpaket FM Mattson Garda
2 574 kr

Säkerhetsblandare FMM 9680-0000 med duschanordning FMM 9670 FM Mattsson Garda duschpaket gör det enkelt för dig. Här samarbetar stilren form och funktion i ett praktiskt allt-i-ett paket som innehåller ett lättmonterat duschset med kalkavvisande sil och flexibelt övre väggfäste, duschstång, slang och tvålhylla, samt Garda termostatblandare med exakt temperaturhållning och den smarta energisparfunktionen Ecoplus. - Säkerhetsblandare FMM 9680-0000 med duschset FMM 9670-0900 - Duschsetet har handdusch med kalkavvisande sil och Eco Flow 12 l/min, slang, duschstång med väggtätning och transparent tvålhylla - Duschansl. utsprång från vägg: 58 mm

Dränkbar bevattningspump Hozelock

Dränkbar bevattningspump Hozelock
869 kr

Dränkbar bevattningspump som kan användas till regnvattentunna eller annan stor vattenbehållare. Pumpen drivs med el 230 V direkt från ett utomhusuttag. Pumpen ger ett tryck som klarar att driva en sprutpistol eller driva vattnet genom upp till 50 meter slang. Levereras med 10 m elkabel och ¾? utlopp med krankoppling för enkel anslutning till trädgårdsslangen med en snabbkoppling. Tekniska dataEffekt: 300 W Spänning: 230 V Tryck: 1,1 bar Max lyfthöjd: 11 m Max vattentemperatur: +35°C

Snabbkoppling Relexa Plus Grohe

Snabbkoppling Relexa Plus Grohe
75 kr

Snabbkoppling Relexa Plus från Grohe. Förbindelsedel för ny handdusch och slang.

 
 
I Sverige finns många byggvaruhandlare som marknadsför byggvaror, ex: Vattenslang Ultraflex Hozelock Gul. Några av de kändare är ByggMax , Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka mfl.