Snabbkoppling Plus 1/2" Hozelock

Snabbkoppling Plus 1/2" Hozelock till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Snabbkoppling Plus 1/2" Hozelock online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Snabbkoppling som ansluter slangen till kranen. För 12,5-15mm slang. Finns även i 2-pack (artikel 7038100). - Alla interna delar är tillverkade av extra hållbar industriplast som ger en lång livslängd utan läckor. - Anslutningen till kranen säkerställs av 3 kraftiga klor i acetylplast som håller fast mot hanen. - Greppvänlig även med blöta händer, tack vare de dubbla mjuka tryckplattorna. - Nippel med hullingar håller slangen på plats från insidan. - Flexibel anslutning förhindrar veck och knutor. HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Endast: 50 kr

I Slang-kategorin hittar du bevattning, slangkopplingar, trädgård.
 


Ta även en titt på dessa produkter:

Rengöringssats Kärcher 15m

Rengöringssats Kärcher 15m
1 095 kr

Rörrengöringssats med 15 m slang för att rensa stopp i rör, avlopp, stuprör och toaletter. Fyra bakåtriktade högtrycksstrålar flyttar slangen smidigt genom röret för att effektivt rensa stopp. Tack vare markörringen ser du enkelt hur långt slangen har rört sig frammåt. 15 m flexibel textilklädd slang med extra kort mässingsmunstycke för enkel förflyttning i röret. Med böjskydd och anslutning i mässing, för lång hållbarhet. Lämplig för användning i hemmet och utomhus med alla Kärcher K2 - K7 högtryckstvättar.Användningsområden Rörrengöring Rengör stuprör Rengör avlopp Rengör toalettavloppEgenskaper och fördelarExtra kort munstycke i mässing - Rör sig enkelt genom rör Markörring - För att markera hur långt man kommit i röret Fyra bakåtriktade högtrycksstrålar Effektiv och snabb upplösning av stopp i rör Effektiv rengöring med högtryck - Effektiv och snabb upplösning av stopp i rör Bajonettanslutning - Enkel att användaSpecifikationer Vikt (kg): 1,1 Mått (L x B x H) (mm): 250 x 250 x 80

Flexvattenslang HORTUS

Flexvattenslang HORTUS
319 kr

15 meter flexvattenslang med koppling och adapter till köks- och trädgårdsvattenkran. Flexibel vattenslang som utvidgar sig från 5 meter till 15 meter när det kommer vatten i slangen. Levereras med en vattningspistol med 7 funktioner. Slangen är tillverkad av latex/polyester.

Flexibel vattenslang

Flexibel vattenslang
149 kr

Flexibel vattenslang som expanderar från 5 till 15 meter när vattnet får tryck. Inget trassel eller knutar. Sprutmunstycke med sju olika inställningar ingår. Slangen levereras med 1/2" - 3/4" universaladapter som passar till de flesta vattenposter.

Snabbkoppling

Snabbkoppling
40 kr

Med en ergonomisk gummibeläggning ger denna snabbkoppling i abs-plast ett bättre och säkrare grepp vid anslutning av sladd. Den passar 13-16 mm slang och har en låsningsfunktion (twist and lock). Låsningsfunktionen ser till att kopplingen inte lossnar. Med en ergonomisk gummibeläggning ger denna snabbkoppling i abs-plast ett bättre och säkrare grepp vid anslutning av sladd.

Sprinklerpistol Hozelock

Sprinklerpistol Hozelock
159 kr

Sprinklerpistol Multi Spray från Hozelock är ett praktiskt bevattningsmunstycke med fem olika sprutmönster. Välj mellan jetstråle, kona, snabbfyllning, flat spraystråle och fin strilspray. Sprinklerpistolen har avtryckare i mjukgreppsmaterial för bekvämare användning. Avtryckaren är låsbar i läget på eller av och har separat flödeskontroll. Slangen kopplas på med snabbkoppling

Skarvkoppling

Skarvkoppling
20 kr

Med en ergonomisk gummibeläggning ger denna snabbkoppling i abs-plast ett bättre och säkrare grepp vid anslutning av slang.

Krankoppling Perlator M24 Hozelock

Krankoppling Perlator M24 Hozelock
129 kr

Krankoppling för slang till bland annat kökskranar med 24 mm (M24) invändig gänga. Inklusive perlator som ersätter befintlig.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Vattenslang Ultraflex Hozelock Gul

Vattenslang Ultraflex Hozelock Gul
1 229 kr

Flexibel anti-kink slang med 5 lager med TNT? anti-twist teknologi och ErgoRibs. Soft & Flex? teknologi gör slangen till extremt stötabsorberande - miljoner med små, perfekta luftbubblor som absorberar de ansträngningar och påfrestningar som kan göra att slangen veckar sig. Risken för att slangen veckas minskar och livslängden ökar.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Slangklämma

Slangklämma
27 kr

Slangklämma för montering av slang.

 
 
I Sverige finns många byggvaruhandlare som marknadsför byggvaror, ex: Snabbkoppling Plus 1/2" Hozelock. Några av de kändare är ByggMax , Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka mfl.