Reparator 1/2"

Reparator 1/2" till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Reparator 1/2" online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Slangskarvskoppling för trädgårdsslang i dimension 12,5-15 mm. Används för att snabbt koppla samman två slangändar fast till en slang. Fungerar lika bra som permanent skarvning mellan två slangar som för att reparera en skadad slang.

Endast: 40 kr

I Slang-kategorin hittar du bevattning, byggmax, byggmax trädgård, trädgård.
 


Ta även en titt på dessa produkter:

Träpoolset

Träpoolset
29 495 kr

Med en snygg träram smälter poolen fantastiskt bra in i trädgården! Träramen av tryckimpregnerad furu består av 24 cm breda räcken i massivt trä som kan lackas eller oljas, och som dessutom ger poolen en extra stabilitet. Alla delarna är anpassade för en snabb och enkel montering. Träväggen består av 10 st väggelement, 10 st vertikala stag som förbinder väggelementen. Träräcket består av 20 st plankor (2 per väggelement) och 10 st rostfria hörnbeslag. I poolpaketet ingår: Stålvägg Liner Inlopp/utlopp 6 meter slang Sandfilteranläggning Filtersand Poolöverdrag Stege Fullständig monteringsanvisning bifogas med poolen.

Slangkoppling SOFT 1/2"

Slangkoppling SOFT 1/2"
30 kr

Snabbkoppling SOFT för slang dimension 12,5 mm (1/2). Belagd med bekväm TPR-beläggning. Passar ihop med snabbkopplingar av andra fabrikat.

Allkrok Tellbe

Allkrok Tellbe
30 kr

Krok för upphängning av till exempel grästrimmer, slang och småredskap. Du fäster den enkelt på en kombinationsskena i ditt förvaringssystem. En förpackning innehåller två stycken, finns i måtten 7x50x80 mm och 7x70x80 mm.

Sprinklerpistol Hozelock

Sprinklerpistol Hozelock
159 kr

Sprinklerpistol Multi Spray från Hozelock är ett praktiskt bevattningsmunstycke med fem olika sprutmönster. Välj mellan jetstråle, kona, snabbfyllning, flat spraystråle och fin strilspray. Sprinklerpistolen har avtryckare i mjukgreppsmaterial för bekvämare användning. Avtryckaren är låsbar i läget på eller av och har separat flödeskontroll. Slangen kopplas på med snabbkoppling

Cleanair kolfiltersats LZ57600 Siemens

Cleanair kolfiltersats LZ57600 Siemens
3 090 kr

Cleanair kolfiltersats för recirkulation. ? Förbättrad osreducering jämfört med vanliga kolfilter. ? Lägre ljudnivå jämfört med vanliga kolfilterlösningar. ? Längre användningstid vilket resulterar i färre filterbyten. ? Kan monteras på antingen inre eller yttre teleskopdelen av skorstenen. ? Består av rostfri rak designpanel, väggfäste, kolfilter, böjbar slang samt två slangklämmor.

Vattenslang Ultramax Hozelock Grå

Vattenslang Ultramax Hozelock Grå
379 kr

Robust, anti-kross slang med 5 lager med TNT? anti-twist teknologi och ErgoRibs. Soft & Flex? teknologi gör slangen till extremt stötabsorberande - miljoner med små, perfekta luftbubblor som absorberar de ansträngningar och påfrestningar som kan göra att slangen veckar sig. Risken för att slangen veckas minskar och livslängden ökar.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Slangklämma

Slangklämma
27 kr

Slangklämma i storleken 25-40 mm för montering av slang.

Flexvattenslang HORTUS

Flexvattenslang HORTUS
319 kr

15 meter flexvattenslang med koppling och adapter till köks- och trädgårdsvattenkran. Flexibel vattenslang som utvidgar sig från 5 meter till 15 meter när det kommer vatten i slangen. Levereras med en vattningspistol med 7 funktioner. Slangen är tillverkad av latex/polyester.

Snabbkoppling

Snabbkoppling
40 kr

Med en ergonomisk gummibeläggning ger denna snabbkoppling i abs-plast ett bättre och säkrare grepp vid anslutning av sladd. Den passar 13-16 mm slang och har en låsningsfunktion (twist and lock). Låsningsfunktionen ser till att kopplingen inte lossnar. Med en ergonomisk gummibeläggning ger denna snabbkoppling i abs-plast ett bättre och säkrare grepp vid anslutning av sladd.

 
 
I Sverige finns många byggvaruhandlare som marknadsför byggvaror, ex: Reparator 1/2". Några av de kändare är ByggMax , Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka mfl.