Reparator 1/2"

Reparator 1/2" till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Reparator 1/2" online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Slangskarvskoppling för trädgårdsslang i dimension 12,5-15 mm. Används för att snabbt koppla samman två slangändar fast till en slang. Fungerar lika bra som permanent skarvning mellan två slangar som för att reparera en skadad slang.

Endast: 40 kr

I Slang-kategorin hittar du bevattning, byggmax, byggmax trädgård, trädgård.
 


Ta även en titt på dessa produkter:

Slanganslutningsset Hozelock

Slanganslutningsset Hozelock
149 kr

Ansluter slangsystemet till en utsides kran. Levereras med 1,5 m slang, 2 st snabbkopplingar och 1 st krankoppling 1/2" & 3/4".HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Slang Super Tricoflex 12,5 mm Hozelock

Slang Super Tricoflex 12,5 mm Hozelock
819 kr

Trädgårdsslang med slät och följsam yta och låg vikt, men av hög kvalitet som inte trasslar sig eller vrider sig. Slangen glider smidigt genom trädgården och är enkel och hantera eller rulla in i slangförvaringen. Slangen består av fem lager med trikåarmerad förstärkning och skyddad mot UV-ljus och frost. Innehåller inga ftalater eller tungmetaller.

Duschset New Tempesta 100 3 Grohe

Duschset New Tempesta 100 3 Grohe
430 kr

Duschset New Tempesta 100 från Grohe. Duschset som består av handdusch med duschslang och duschstång. New Tempesta har tagits fram för att passa de senaste moderna badutrymmena och för att kombinera GROHE DreamSpray®-teknikens prestanda med ett elegant utseende och praktiska funktioner. En stötskyddande ring av silikon som omsluter handduschens strålbildare förhindrar skador på duschbrickan eller badkaret om duschen tappas, vilket gör designen till ett idealiskt val för familjer med små barn.Specifikation- Duschset 3 strålmönster - Handdusch - Duschstång, 600mm - Relexaflex-slang 1750mm 1/2" x 1/2" - GROHE EcoJoy® 9,5 l/min flödesbegränsare - GROHE DreamSpray® - GROHE StarLight kromyta - SpeedClean antikalksystem - Stötsäker silikonring förhindrar skador - Lämplig för genomströmsvärmare - Lägsta tryck: 1,0 bar

Vattenslang Ultraflex Hozelock Gul

Vattenslang Ultraflex Hozelock Gul
749 kr

Flexibel anti-kink slang med 5 lager med TNT? anti-twist teknologi och ErgoRibs. Soft & Flex? teknologi gör slangen till extremt stötabsorberande - miljoner med små, perfekta luftbubblor som absorberar de ansträngningar och påfrestningar som kan göra att slangen veckar sig. Risken för att slangen veckas minskar och livslängden ökar.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Startset Hozelock

Startset Hozelock
135 kr

Startset med de nödvändigarste kopplingarna till din trädgårdsslang. Avsedd för slang med dimension 12,5-15 mm (motsvaras av ½?-5/8?). Startsetet innehåller en snabbkoppling, en stoppkoppling, en krankoppling och ett sprutmunstycke. ?stoppkopplingen används närmast sprutmunstycket och stänger av vattnet när munstycket kopplas ifrån.

Snabbkoppling Plus 3/4" Hozelock

Snabbkoppling Plus 3/4" Hozelock
90 kr

Snabbkoppling som ansluter slangen till kranen, passar till 19 mm slang.- Alla interna delar är tillverkade av extra hållbar industriplast som ger en lång livslängd utan läckor. - Anslutningen till kranen säkerställs av 3 kraftiga klor i acetylplast som håller fast mot hanen. - Greppvänlig även med blöta händer, tack vare de dubbla mjuka tryckplattorna. - Nippel med hullingar håller slangen på plats från insidan. - Flexibel anslutning förhindrar veck och knutor. HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Duschset Power & Soul 130 Grohe

Duschset Power & Soul 130 Grohe
1 663 kr

Duschset Power & Soul 130 från Grohe. Duschset bestående av handdusch med två strålmönster, duschslang samt duschstång. GROHE Power & Soul®-duschar har skapats med full förståelse för ditt humör och dina behov. De moderna duscharna Power&Soul® Contemporary som kännetecknas av flytande, organiska silhuetter har universell dragningskraft. Ett skonsamt urval av upp till fyra innovativa strålmönster: Rain, GROHE Rain O2, GROHE Bokoma Spray®.Specifikation- Duschhuvud, 130mm, G15 - 2 stråltyper - Stång 600mm - Slang 1750mm

Trädgårdsspruta med pump

Trädgårdsspruta med pump
90 kr

Trädgårdsspruta med justerbart munstycke och bärsele. Pumpa upp tryck i behållaren och spruta därefter med munstycket.AnvändningEfter sprutning med ättikssyra, algtvättmedel eller kemikalier ska sprutan sköljas och rengöras noga. Tekniska dataBehållare: 5 liter Munstycke: justerbar stråle Slang: 130 cm Bärsele: ja

T-koppling 13mm Hozelock

T-koppling 13mm Hozelock
75 kr

För att förgrena 13mm slang. 2-pack.

 
 
I Sverige finns många byggvaruhandlare som marknadsför byggvaror, ex: Reparator 1/2". Några av de kändare är ByggMax , Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka mfl.