Köksblandare Mora Izzy Profi Krom

Köksblandare Mora Izzy Profi Krom till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Köksblandare Mora Izzy Profi Krom online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Mora Izzy Profi är en unik kombination av en köksblandare med hög pip, och en fjäderupphängd avsköljningsdusch. Med Mora Izzy Profi i köket kommer ditt köksarbete att bli mycket enklare. Nya möjligheter öppnar sig, som att fylla en riktigt stor kastrull eller kanske duscha av en blomma.SpecifikationerKöksblandaren för den avancerade hemmakocken Svängbar pip 120° med avstängning Slang 1100 mm Sjävstängande handdusch OBS! Avsedd för installation på bänkskiva (ej på tunn diskbänk) Ej kapbar Återströmningsskydd enligt EU-standard SS-EN 1717 Håltagning Ø28-35 mm Serie Izzy Höjd (mm): 1140 Piputsprång (mm): 280 Diskmaskinsavstängning: Nej Typ: köksblandare

Endast: 5 227 kr

I Slang-kategorin hittar du hushåll, kök, kök och hushåll, köksblandare, och.
 


Ta även en titt på dessa produkter:

Snabbkoppling

Snabbkoppling
40 kr

Med en ergonomisk gummibeläggning ger denna snabbkoppling i abs-plast ett bättre och säkrare grepp vid anslutning av sladd. Den passar 13-16 mm slang och har en låsningsfunktion (twist and lock). Låsningsfunktionen ser till att kopplingen inte lossnar. Med en ergonomisk gummibeläggning ger denna snabbkoppling i abs-plast ett bättre och säkrare grepp vid anslutning av sladd.

Duschpaket FM Mattson Garda

Duschpaket FM Mattson Garda
2 574 kr

Säkerhetsblandare FMM 9680-0000 med duschanordning FMM 9670 FM Mattsson Garda duschpaket gör det enkelt för dig. Här samarbetar stilren form och funktion i ett praktiskt allt-i-ett paket som innehåller ett lättmonterat duschset med kalkavvisande sil och flexibelt övre väggfäste, duschstång, slang och tvålhylla, samt Garda termostatblandare med exakt temperaturhållning och den smarta energisparfunktionen Ecoplus. - Säkerhetsblandare FMM 9680-0000 med duschset FMM 9670-0900 - Duschsetet har handdusch med kalkavvisande sil och Eco Flow 12 l/min, slang, duschstång med väggtätning och transparent tvålhylla - Duschansl. utsprång från vägg: 58 mm

Flexvattenslang HORTUS

Flexvattenslang HORTUS
319 kr

15 meter flexvattenslang med koppling och adapter till köks- och trädgårdsvattenkran. Flexibel vattenslang som utvidgar sig från 5 meter till 15 meter när det kommer vatten i slangen. Levereras med en vattningspistol med 7 funktioner. Slangen är tillverkad av latex/polyester.

Droppmunst universal Hozelock

Droppmunst universal Hozelock
159 kr

Droppmunstycke med justerbart flöde 0-40l/t. För 13mm slang och seriekoppling. 5-pack. Enkla att montera, byta plats och sättas i vinkel utan att ändra på systemet som redan används. Reglerar enkelt och vid behov den mängd vatten som varje droppmunstycke behöver för att förse plantan med den vattenmängd den behöver för att växa och trivas.

Sprinklerpistol Hozelock

Sprinklerpistol Hozelock
159 kr

Sprinklerpistol Multi Spray från Hozelock är ett praktiskt bevattningsmunstycke med fem olika sprutmönster. Välj mellan jetstråle, kona, snabbfyllning, flat spraystråle och fin strilspray. Sprinklerpistolen har avtryckare i mjukgreppsmaterial för bekvämare användning. Avtryckaren är låsbar i läget på eller av och har separat flödeskontroll. Slangen kopplas på med snabbkoppling

Snabbkoppling

Snabbkoppling
30 kr

En tvåvägskoppling i svart (ABS Plast) som med hjälp av snabbkopplingar förlänger slang.

Flexibel vattenslang

Flexibel vattenslang
149 kr

Flexibel vattenslang som expanderar från 5 till 15 meter när vattnet får tryck. Inget trassel eller knutar. Sprutmunstycke med sju olika inställningar ingår. Slangen levereras med 1/2" - 3/4" universaladapter som passar till de flesta vattenposter.

Duschanordning FM Mattsson Sarona Krom

Duschanordning FM Mattsson Sarona Krom
576 kr

Sarona är ett duschanordning med stram och diskret formgivning. Den är smidig och enkel att hantera. Med tvålhylla. Slang 1,5 m. med kromade muttrar och med väggtätning.

Rengöringssats Kärcher 15m

Rengöringssats Kärcher 15m
1 095 kr

Rörrengöringssats med 15 m slang för att rensa stopp i rör, avlopp, stuprör och toaletter. Fyra bakåtriktade högtrycksstrålar flyttar slangen smidigt genom röret för att effektivt rensa stopp. Tack vare markörringen ser du enkelt hur långt slangen har rört sig frammåt. 15 m flexibel textilklädd slang med extra kort mässingsmunstycke för enkel förflyttning i röret. Med böjskydd och anslutning i mässing, för lång hållbarhet. Lämplig för användning i hemmet och utomhus med alla Kärcher K2 - K7 högtryckstvättar.Användningsområden Rörrengöring Rengör stuprör Rengör avlopp Rengör toalettavloppEgenskaper och fördelarExtra kort munstycke i mässing - Rör sig enkelt genom rör Markörring - För att markera hur långt man kommit i röret Fyra bakåtriktade högtrycksstrålar Effektiv och snabb upplösning av stopp i rör Effektiv rengöring med högtryck - Effektiv och snabb upplösning av stopp i rör Bajonettanslutning - Enkel att användaSpecifikationer Vikt (kg): 1,1 Mått (L x B x H) (mm): 250 x 250 x 80

 
 
I Sverige finns många byggvaruhandlare som marknadsför byggvaror, ex: Köksblandare Mora Izzy Profi Krom. Några av de kändare är ByggMax , Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka mfl.