Universalkniv

Universalkniv till lågt pris Bästa möjliga kvalitet Köp Universalkniv online och få den hemlevererad 30 dagars fri kredit.

Den klassiska Stanley-kniven med ett blad som är utskjutbart.Vid öppningen är det ett infällt hölje för att få säkert bladfäste och i handtaget en bladhållare. Blad förvaras alltså i handtaget. För att få bättre låsning av bladet finns en lägesspärr. Med fem olika bladlägen ger kniven många möjligheter för olika skärarbeten. Vid svår skärning kan bladet låsas helt. Det precisionsformgjutna zinkhöljet är både starkt och lätt. Levereras med 5 blad.

Endast: 59 kr

 


Ta även en titt på dessa produkter:

Kniv Olfa NH-1 med brytblad 25mm

Kniv Olfa NH-1 med brytblad 25mm
79 kr

Brytbladskniv från Olfa. Brytbladskniv 25 mm, förstärkt vid knivbladet och försedd med skruvlås för bladet. Längd 185 mm. Skaftet är motståndskraftigt mot syra och aceton. Lämplig för både höger- och vänsterhänta.

Sax Olfa SCS-2 175mm anti-slip skär

Sax Olfa SCS-2 175mm anti-slip skär
149 kr

Sax från Olfa. Gul sax av rostfritt stål med antislipskär för papper, kartong etc. Lämplig för både höger- och vänsterhänta. Längd 175 mm.

Kniv Olfa XH-1 med brytblad 25mm

Kniv Olfa XH-1 med brytblad 25mm
79 kr

Brytbladskniv från Olfa. Brytbladskniv 25 mm, förstärkt vid knivbladet och försedd med skruvlås för bladet. Ergonomiskt handtag, lämplig för både höger- och vänsterhänta.

Brytkniv

Brytkniv
15 kr

Bra allroundkniv för tapetsering etc.

Kniv Olfa A-1 med 3 brytblad 9mm

Kniv Olfa A-1 med 3 brytblad 9mm
30 kr

Brytbladskniv från Olfa. Brytbladskniv 9 mm för både höger- och vänsterhänta. Levereras med 3 brytblad.

Universalkniv Tecos

Universalkniv Tecos
95 kr

Universalkniv med inskjutbart blad. Med magasin för 2 st extra blad.

Plåtsax vänster

Plåtsax vänster
80 kr

Plåtsax Boxer med skär i kromvanadiumstål och bekvämt TPR-grepp. För klippning i plåt behöver man ofta ha både en plåtsax med vänsterskär och en plåtsax med högerskär.Tekniska dataUtförande: vänsterskär Längd: 250 mm Skär: kromvanadiumstål

Brytblad Olfa AB-10B 9mm 10-pack

Brytblad Olfa AB-10B 9mm 10-pack
25 kr

Brytblad till brytbladskniv från Olfa. 10 st brytblad, bredd 9 mm, längd 80 mm i standardutförande.

 
 
I Sverige finns många byggvaruhandlare som marknadsför byggvaror, ex: Universalkniv. Några av de kändare är ByggMax , Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka mfl.