Trappa TMR 240 Wibe Tmr

Trappa TMR 240 Wibe Tmr till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Trappa TMR 240 Wibe Tmr online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Trappa för arbetsplattform TMR 240 från Wibe.

Endast: 8 013 kr

I Byggställningar-kategorin hittar du byggställningar, och, stegar, stegar och byggställningar, verktyg.
 


Ta även en titt på dessa produkter:

Stege Skeppshult

Stege Skeppshult
2 695 kr

Stegen är tillverkad i C-profil och stegpinnar i fyrkantsprofil. Finns inga hjulbeslag. Kan användas som 2 stycken enkelstegar. SP-godkänd. Rekommenderas att stegen kompletteras med en stegfot. Ytterbredd 480 mm, innerbredd 408mm.

Utrymningsstege 400 Wibe

Utrymningsstege 400 Wibe
14 313 kr

Utrymningsstegen ser ut som en smal list då den inte används. I utfällt läge är den idealisk som utrymningsväg och för inspektions- och arbetsändamål. Stegen låses/öppnas med sprinthandtag uppifrån, vilket innebär att obehöriga inte kan använda stegen nerifrån. Om stegen förses med en sprint eller annat lås nertill fungerar den som inspektions- eller arbetsstege. Tillverkad i anodiserad aluminium och med bult/skruv i syrafast, rostfritt. Stegpinnarna är ledbart infästade i sidoprofilerna, vilket gör att de göms i sidoprofilerna i infällt läge och låser i vinkelrät position i utfällt läge. Finns i två utföranden: Standardstege 400 för utrymnings- och tillträdesändamål. Villastege 320 för utrymning av 2-3-plansvillor och dylikt. Båda stegarna är tillverkade enligt SS 831340 och är certifierade av SP - Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut P158201.

Trappa Skeppshult Aluminium

Trappa Skeppshult Aluminium
3 623 kr

Stabil och smidig ihopfällbar Apotrappa tillverkad i aluminium. Djupa steg med genomsläpp för smuts och snö samt kraftiga räfflor för att minska halkrisken. Ditmonterade handtag för smidig hantering. Viks ihop till ett platt paket då den inte används. Finns i fem olika storlekar med 2, 3 ,4 ,5 eller 6-steg. Basbredd: 600 mm Stegdjup 250 mm SP-testad och uppfyller Arbetsmiljöverkets krav AFS 2004:3Ihopfällbar: 815 mm

Trappstege 55D WTS Wibe

Trappstege 55D WTS Wibe
4 350 kr

Kraftig trappstege med 80 mm breda fotsteg på båda sidorna. Stor topplatta 250x385 mm ger bra ståyta. Lätthanterlig genom greppvänlig toppdel och tillverkad av aluminium vilket gör den enormt hållbar. Typkontrollerad.

Väggskena till lagerstege Skeppshult Aluminium

Väggskena till lagerstege Skeppshult Aluminium
641 kr

Väggskena till Skeppshult lagerstegar monteras med tillhörande Väggkonsol. Skenan säljs i 3 meters längd men kan skarvas till önskad längd med skarvbeslag. Max avstånd mellan väggkonsolerna är 1,5 meter.

Utskjutsstege 3-Delad WUS Wibe

Utskjutsstege 3-Delad WUS Wibe
8 038 kr

Utskjutsstege från Wibe som ger kompakt transportformat trots stor räckvidd. Försedd med spärr som hindrar stegdelarna att glida isär. Den översta stegdelen är löstagbar och kan användas separat. Levereras med stegfot. Typkontrollerad. Måste stagas eller förankras enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter. Stegfot Typ 2 ingår.

Verktygshylla 55P/66P/77P Wibe

Verktygshylla 55P/66P/77P Wibe
200 kr

Verktygshylla som tillbehör till stegarna 55P, 66P och 77P från Wibe.

Arbetsbock 55AB Wibe

Arbetsbock 55AB Wibe
2 681 kr

Arbetsbock från Wibe som är säker att stå på, lätt att fälla ihop och ta med till nya arbetsplatser. Den stora topplattan, 300x600 mm, är en behaglig plattform att arbeta från. Lätthanterlig genom greppvänlig toppdel. Tillverkad i aluminium. Typkontrollerad. 2-stegsbocken även godkänd enligt "Bra arbetsmiljöval".

Trappstege ASP+ Wibe

Trappstege ASP+ Wibe
8 313 kr

Trappstege ASP+ är en av Wibe?s absolut bästa stegar. Tillverkad i 6-kantig lackad aluminiumprofil som tål hög belastning utan att svaja. Ståplan på 330x400 mm med dubbelriktat halkskydd. Greppvänliga sidor och djupa, halksäkra fotsteg med kraftiga infästningar ger hög säkerhet. H-staget är lätt att fälla upp och ner och låser stegen i utfällt läge vilket gör den extra stabil. Multifunktionell avlastningshylla - med förvaringsfack och vattenavrinning. Fästes på knästödet. Levereras komplett med avlastningshylla. Måste stagas eller förankras enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter. Stödben ingår.

 
 
I Sverige finns många byggvaruhandlare som marknadsför byggvaror, ex: Trappa TMR 240 Wibe Tmr. Några av de kändare är ByggMax , Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka mfl.