Stegfot 1 Wibe

Stegfot 1 Wibe till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Stegfot 1 Wibe online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

l montering och kan tas bort vid behov. Tillverkade i aluminium. Passar till arbetsplattformar/stegar: ASP, ASD, ASP+, ASD+ från Wibe.

Endast: 1 313 kr

I Byggställningar-kategorin hittar du byggställningar, och, stegar, stegar och byggställningar, verktyg.
 


Ta även en titt på dessa produkter:

Stegfot Skeppshult

Stegfot Skeppshult
499 kr

Med en stegfot monterad står stegen säkrare och får svårare att glida i sidled. Den passar till både standard- och proffsstegar. Stegfot rekommenderas på stegar längre än 5 meter - på stegar upp till 6 meter används en stegfot som är 1000 m och på stegar mellan 7 och 10 meter används en stegfot på 1300 mm.

Glidskydd WTB GS 14 Wibe

Glidskydd WTB GS 14 Wibe
146 kr

Glidskydd till Arbetsbock 600 från Wibe.

Skåp/Hyttstege Wibe

Skåp/Hyttstege Wibe
5 625 kr

Skåp/Hyttstegen är avsedd som tillträdesled för att kunna serva exempelvis kylaggregat på ett lastbilschassi. Den monteras fast på skåpets framkant. Skåp/Hyttstegen är tillverkad i anodiserat aluminium och med bult/skruv i syrafast, rostfritt. Stegpinnarna är ledbart infästade i sidoprofilerna. Detta gör att de göms i sidoprofilerna i infällt läge och syns då som en smal list. I utfällt läge låser stegpinnarna i vinkelrät position. Längst ner på ytterprofilen finns en specialtillverkad stegpinne för att underlätta klättringen. Stegen är försedd med excenterlås.

Monteringspaket Stegfot 2

Monteringspaket Stegfot 2
491 kr

Monteringpaket med fästvinkel och säkerhetsband för montering av stegfot typ 2.

Bärläktssteg Wibe Svart

Bärläktssteg Wibe Svart
190 kr

Bärläktsteg för hus med fasadhöjd upp till 4 m. Steg av 2 mm tandad och välvd slitsdurk. Skänklar av 18x3 mm plattjärn. För 25 eller 50 mm bärläkt. Bärläktstegen är varmförzinkade och lackerade. Finns också i enbart varmförzinkat utförande. Avståndet mellan steget och takpannans dal är ca 100 mm. Stegen är 270 mm eller 310 mm breda för att passa en-kupiga eller två-kupiga pannor.

Rätskiva RSW Wibe

Rätskiva RSW Wibe
361 kr

Rätskiva för golvläggning, byggnadsarbeten och andra sammanhang där man behöver en absolut rak linje. Rätskivan är tillverkad av formbeständigt aluminium som tål både värme och kyla.

Förlängningsben Bryggstege Wibe

Förlängningsben Bryggstege Wibe
2 281 kr

Förlängningssatserna ökar stegens längd med två eller fyra trappsteg, med höjd 50 cm eller 100 cm. Enkelt att montera och obegränsat antal förlängningsdelar kan monteras.

Stege Skeppshult

Stege Skeppshult
549 kr

Enkel stege, tillverkad av rörprofil i aluminium. Stegpinnar i 4-kantsprofil. SP-godkänd.

Utrymningsstege 320 Wibe

Utrymningsstege 320 Wibe
4 995 kr

Utrymningsstegen ser ut som en smal list då den inte används. I utfällt läge är den idealisk som utrymningsväg och för inspektions- och arbetsändamål. Stegen låses/öppnas med sprinthandtag uppifrån, vilket innebär att obehöriga inte kan använda stegen nerifrån. Om stegen förses med en sprint eller annat lås nertill fungerar den som inspektions- eller arbetsstege. Tillverkad i anodiserad aluminium och med bult/skruv i syrafast, rostfritt. Stegpinnarna är ledbart infästade i sidoprofilerna, vilket gör att de göms i sidoprofilerna i infällt läge och låser i vinkelrät position i utfällt läge. Finns i två utföranden: Standardstege 400 för utrymnings- och tillträdesändamål. Villastege 320 för utrymning av 2-3-plansvillor och dylikt. Båda stegarna är tillverkade enligt SS 831340 och är certifierade av SP - Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut P158201.

 
 
I Sverige finns många byggvaruhandlare som marknadsför byggvaror, ex: Stegfot 1 Wibe. Några av de kändare är ByggMax , Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka mfl.