Stegfot 1 Wibe

Stegfot 1 Wibe till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Stegfot 1 Wibe online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

l montering och kan tas bort vid behov. Tillverkade i aluminium. Passar till arbetsplattformar/stegar: ASP, ASD, ASP+, ASD+ från Wibe.

Endast: 1 313 kr

I Byggställningar-kategorin hittar du byggställningar, och, stegar, stegar och byggställningar, verktyg.
 


Ta även en titt på dessa produkter:

Vindstege Loft Mini Telesteps

Vindstege Loft Mini Telesteps
2 195 kr

Denna stege har alla de små finesser och innovativa funktioner som gör att stegen är lika enkel att använda som den är att stå på. Med en enkel låsmekanism drar du snabbt ut stegen till ditt förfogande. Att fälla ihop vindstegen är lika enkelt ? lås upp stegen och skjut försiktigt ihop den igen. - Den smartaste och enklaste vindstegen på marknaden - Enkel att installera och använda - Breda steg ? Ergonomiskt och bekvämt att stå på under långa perioder - Steg med räfflad yta för att minimera halkrisken - Tillverkad av anodiserad högkvalitativ aluminiumlegering och glasfiberförstärkta plastdetaljer - Riktad såväl mot proffs som hemmaanvändare - Under 10 sekunder har du tillgång till vinden - För hemma- och proffsanvändareSpecifikationerAntal steg: 9 Stegbredd: 90 mm Min. öppning lucka: 520 x 600 mm Lucka: ingår inte Längd, hopskjuten: 1 m Bredd: 0,47 m

Arbetsbock 600 Wibe

Arbetsbock 600 Wibe
2 719 kr

Arbetsbock från Wibe som uppfyller mycket högt ställda krav på stabilitet, hållbarhet och säkerhet. Stor topplatta 275x600 mm. "Grepp" i topplattan underlättar förflyttning av bocken. Av förzinkat stål. Steg och topplatta av gallerdurk. Passar bra för dig som arbetar i tuffa miljöer inom bygg- och industrisektorn. Typkontrollerad.

Utrymningsstege 320 Wibe

Utrymningsstege 320 Wibe
4 995 kr

Utrymningsstegen ser ut som en smal list då den inte används. I utfällt läge är den idealisk som utrymningsväg och för inspektions- och arbetsändamål. Stegen låses/öppnas med sprinthandtag uppifrån, vilket innebär att obehöriga inte kan använda stegen nerifrån. Om stegen förses med en sprint eller annat lås nertill fungerar den som inspektions- eller arbetsstege. Tillverkad i anodiserad aluminium och med bult/skruv i syrafast, rostfritt. Stegpinnarna är ledbart infästade i sidoprofilerna, vilket gör att de göms i sidoprofilerna i infällt läge och låser i vinkelrät position i utfällt läge. Finns i två utföranden: Standardstege 400 för utrymnings- och tillträdesändamål. Villastege 320 för utrymning av 2-3-plansvillor och dylikt. Båda stegarna är tillverkade enligt SS 831340 och är certifierade av SP - Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut P158201.

Hisstege 2-Delad Wibe

Hisstege 2-Delad Wibe
19 025 kr

Tvådelad utskjutsstege med hissanordning, toppdelen manövreras med ett rep och är försedd med automatiska låshakar som spärrar vid önskad steglängd eller om repet tappas. Gummihjul i stegens topp gör att överdelen lätt rullar upp och ned mot fasaden. Levereras med stegfot. Typkontrollerad.

Upphängningskrok Wibe

Upphängningskrok Wibe
244 kr

Upphängningskrokar för stegar, 2 st av aluminium. Rätvinkligt bockade 100 mm ut från vägg. För två enkelstegar eller en 2-delad utskjutsstege.

Trappall 55TP Wibe

Trappall 55TP Wibe
1 638 kr

En säker och bekväm arbetsplats med Trappall från Wibe. Topplattan på 250x385 mm ger god plats. Mycket god stabilitet och livslängd. Tillverkad i aluminium. Typkontrollerad.

Arbetsbock Jumbo Skeppshult Aluminium

Arbetsbock Jumbo Skeppshult Aluminium
1 833 kr

Arbetsbock Jumbo är en stabil och robust arbetsbock tillverkad av aluminium som kan användas till många ändamål. Hydraulnitade steg och en stor plattform på 605x350 mm. Samtliga ben är försedda med förstärkningstag. Finns i fem olika storlekar med 2, 3 ,4 ,5 eller 6-steg. Stegdjup: 81 mm SP-testad och uppfyller Arbetsmiljöverkets krav AFS 2004:3

Trästege WTS WM Wibe

Trästege WTS WM Wibe
1 220 kr

Tillverkade av det allra bästa virket, kombinerat med robusta och slitstarka beslag. Ett stegsortiment med styrka och låg vikt, anpassat för höga krav och hårda tag. Sidoprofiler av förstklassig furu och 5 cm djupa fotsteg av starkt bokträ. Allt ytbehandlat med smutsavvisande olja.

Bryggstege Wibe

Bryggstege Wibe
4 175 kr

Av kraftiga 32 mm varmförzinkade stålrör i stommen samt trappsteg av tryckimpregnerad furu, format 28x95x475 mm, översta steget 28x120x475 mm. Trappstegen är räfflade för att uppnå bästa halkskydd. Samtliga skruvförband är varmförzinkade. Ledstång ovan bryggplan 74 cm. Rekommenderade tillbehörFörlängningssatser: Förlängningssatserna ökar stegens längd med två respektive fyra trappsteg, med höjd 50 cm eller 100 cm, och monteras enkelt. Obegränsat antal förlängningsdelar kan monteras. Gångjärnsbeslag: Gör bryggstegen uppfällbar, idealiskt inför vintern.

 
 
I Sverige finns många byggvaruhandlare som marknadsför byggvaror, ex: Stegfot 1 Wibe. Några av de kändare är ByggMax , Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka mfl.