Glidskydd Ledat Wibe

Glidskydd Ledat Wibe till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Glidskydd Ledat Wibe online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Glidskyddet ger en stor anliggningsyta mot underlaget. Dubb erhålls vid uppfällt läge. Kan även monteras på stegfot typ III. Levereras styckvis. Passar till: extra bred enkelstege, enkelstege 8000, extra bred 2-delad utskjutsstege 8-9 steg, 2-delad utskjutsstege 8000, modulstegar base och stegfot 3.

Endast: 690 kr

I Byggställningar-kategorin hittar du byggställningar, och, stegar, stegar och byggställningar, verktyg.
 


Ta även en titt på dessa produkter:

Skåp/Hyttstege Wibe

Skåp/Hyttstege Wibe
5 625 kr

Skåp/Hyttstegen är avsedd som tillträdesled för att kunna serva exempelvis kylaggregat på ett lastbilschassi. Den monteras fast på skåpets framkant. Skåp/Hyttstegen är tillverkad i anodiserat aluminium och med bult/skruv i syrafast, rostfritt. Stegpinnarna är ledbart infästade i sidoprofilerna. Detta gör att de göms i sidoprofilerna i infällt läge och syns då som en smal list. I utfällt läge låser stegpinnarna i vinkelrät position. Längst ner på ytterprofilen finns en specialtillverkad stegpinne för att underlätta klättringen. Stegen är försedd med excenterlås.

Trappa Skeppshult Aluminium

Trappa Skeppshult Aluminium
2 172 kr

Stabil och smidig ihopfällbar Apotrappa tillverkad i aluminium. Djupa steg med genomsläpp för smuts och snö samt kraftiga räfflor för att minska halkrisken. Ditmonterade handtag för smidig hantering. Viks ihop till ett platt paket då den inte används. Finns i fem olika storlekar med 2, 3 ,4 ,5 eller 6-steg. Basbredd: 600 mm Stegdjup 250 mm SP-testad och uppfyller Arbetsmiljöverkets krav AFS 2004:3Ihopfällbar: 815 mm

Rätskiva RSW Wibe

Rätskiva RSW Wibe
361 kr

Rätskiva för golvläggning, byggnadsarbeten och andra sammanhang där man behöver en absolut rak linje. Rätskivan är tillverkad av formbeständigt aluminium som tål både värme och kyla.

Skyddsskenor till Skyddskorg Wibe

Skyddsskenor till Skyddskorg Wibe
750 kr

Skyddsskenor till skyddskorg. För säker användning av stål- och aluminiumväggstegar rekommenderas att komplettera med säkerhetsutrustning. Skyddskorgen ger ett stabilt ryggskydd vid användning av väggstegen. En komplett skyddskorg består av bygelpaket, skyddsskenor och korgstag som byggs ihop. Stegen måste kompletteras med handledare 1,0 m för infästning av skyddskorg.

Glidskydd WTB GS 14 Wibe

Glidskydd WTB GS 14 Wibe
146 kr

Glidskydd till Arbetsbock 600 från Wibe.

Monteringspaket Stegfot 2

Monteringspaket Stegfot 2
491 kr

Monteringpaket med fästvinkel och säkerhetsband för montering av stegfot typ 2.

Stegfot Skeppshult

Stegfot Skeppshult
499 kr

Med en stegfot monterad står stegen säkrare och får svårare att glida i sidled. Den passar till både standard- och proffsstegar. Stegfot rekommenderas på stegar längre än 5 meter - på stegar upp till 6 meter används en stegfot som är 1000 m och på stegar mellan 7 och 10 meter används en stegfot på 1300 mm.

Skarvsats Utrymningsstege 320 Wibe

Skarvsats Utrymningsstege 320 Wibe
666 kr

Skarvsats till utrymningsstege 320 från Wibe. Kan användas för att skarva ihop två stegar. Du får ett skarvbeslag för varje sidoprofil, ett steg samt skruvar och muttrar. Får skarvas till max 7,2 meter.

Bärläktssteg Wibe Svart

Bärläktssteg Wibe Svart
190 kr

Bärläktsteg för hus med fasadhöjd upp till 4 m. Steg av 2 mm tandad och välvd slitsdurk. Skänklar av 18x3 mm plattjärn. För 25 eller 50 mm bärläkt. Bärläktstegen är varmförzinkade och lackerade. Finns också i enbart varmförzinkat utförande. Avståndet mellan steget och takpannans dal är ca 100 mm. Stegen är 270 mm eller 310 mm breda för att passa en-kupiga eller två-kupiga pannor.

 
 
I Sverige finns många byggvaruhandlare som marknadsför byggvaror, ex: Glidskydd Ledat Wibe. Några av de kändare är ByggMax , Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka mfl.