Arbetsplattform Solid Line Telesteps

Arbetsplattform Solid Line Telesteps till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Arbetsplattform Solid Line Telesteps online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Den ideella plattformen för dig som står på samma plats under längre arbetspass. Här vill du inte ödsla tid med att kliva upp och ned på plattformen bara för att förflytta dig lite till höger eller vänster. En stabil plattform med god arbetsyta. - Stabil och stadig - Kompakt och lätt att transportera med integrerade bärhandtag - Teleskopisk funktion möjliggör 3 olika arbetshöjder ? 50 cm / 68 cm / 88 cm - Breda steg ? Ergonomiskt och bekvämt att stå på under långa perioder - Steg med räfflad yta för att minimera halkrisken - Minimal svängradie i små utrymmen - Enkel och säker att låsa upp - Tillverkad av anodiserad högkvalitativ aluminiumlegering och glasfiberförstärkta plastdetaljer - För proffs av proffs - SP certifieradSpecifikationer:Antal steg: 3 Stegbredd: 65 mm Arbetshöjd: 2,2 / 2,4 / 2,6 m Längd, hopskjuten: 74 x 28 x 62 m Bredd: 62 m

Endast: 3 599 kr

I Byggställningar-kategorin hittar du byggställningar, och, stegar, stegar och byggställningar, verktyg.
 


Ta även en titt på dessa produkter:

Utrymningsstege 320 Wibe

Utrymningsstege 320 Wibe
4 995 kr

Utrymningsstegen ser ut som en smal list då den inte används. I utfällt läge är den idealisk som utrymningsväg och för inspektions- och arbetsändamål. Stegen låses/öppnas med sprinthandtag uppifrån, vilket innebär att obehöriga inte kan använda stegen nerifrån. Om stegen förses med en sprint eller annat lås nertill fungerar den som inspektions- eller arbetsstege. Tillverkad i anodiserad aluminium och med bult/skruv i syrafast, rostfritt. Stegpinnarna är ledbart infästade i sidoprofilerna, vilket gör att de göms i sidoprofilerna i infällt läge och låser i vinkelrät position i utfällt läge. Finns i två utföranden: Standardstege 400 för utrymnings- och tillträdesändamål. Villastege 320 för utrymning av 2-3-plansvillor och dylikt. Båda stegarna är tillverkade enligt SS 831340 och är certifierade av SP - Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut P158201.

Rätskiva RSW Wibe

Rätskiva RSW Wibe
361 kr

Rätskiva för golvläggning, byggnadsarbeten och andra sammanhang där man behöver en absolut rak linje. Rätskivan är tillverkad av formbeständigt aluminium som tål både värme och kyla.

Förlängningsben Bryggstege Wibe

Förlängningsben Bryggstege Wibe
2 281 kr

Förlängningssatserna ökar stegens längd med två eller fyra trappsteg, med höjd 50 cm eller 100 cm. Enkelt att montera och obegränsat antal förlängningsdelar kan monteras.

Stag TMR 240 Wibe

Stag TMR 240 Wibe
616 kr

Stag till arbetsplattform TMR 240 från Wibe.

Glidskydd WTB GS 25 Wibe

Glidskydd WTB GS 25 Wibe
165 kr

Glidskydd som passar till arbetsplattform Midi, bryggstege och förlängning bryggstege från Wibe.

Arbetspall 5000+ Wibe

Arbetspall 5000+ Wibe
5 719 kr

Arbetspall 5000+ är en stabil och säker arbetspall med extra djupa steg från Wibe. Som hopfälld tar den liten plats och är lätt att transportera. Den kraftiga aluminiumprofilen ger stabilitet utan att göra arbetspallen tung. Det stora ståplanet mäter 250 x 425 mm och har dubbelriktat halkskydd för en säker arbetsposition. De extra djupa fotstegen mäter 250 mm och har dubbelriktat halkskydd. En extra låshake på sidan låser arbetspallen när den är utfälld. En upphöjd kant på ståplanet minskar risken för att gå ner åt fel håll.

Arbetsplattform ASP+ Wibe

Arbetsplattform ASP+ Wibe
12 613 kr

Arbetsplattform ASP+ är en lätt och smidig plattform tillverkad i pulverlackerat aluminium. Grunden är trappstege ASP+, extrautrustad med stödbalk och handledare. Ett prisvärt alternativ för den som behöver stå stadigt på högre höjder. Rejäl plattform, 330x400 mm, med dubbelriktat halkskydd ger ökad säkerhet. Handledare underlättar uppstigning. Stegfoten ger en bred bas på hela 1100 mm. Halksäkra fotsteg 82 mm djupa med en kraftig infästning ger både ökad säkerhet och livslängd.

Trästege WTS WM Wibe

Trästege WTS WM Wibe
853 kr

Tillverkade av det allra bästa virket, kombinerat med robusta och slitstarka beslag. Ett stegsortiment med styrka och låg vikt, anpassat för höga krav och hårda tag. Sidoprofiler av förstklassig furu och 5 cm djupa fotsteg av starkt bokträ. Allt ytbehandlat med smutsavvisande olja.

Utskjutsstege 8000 2-Delad Wibe

Utskjutsstege 8000 2-Delad Wibe
4 719 kr

Utskjutsstege 8000 är lämplig för både hantverkare och konsumenter. Med enkla handgrepp förvandlas utskjutsstegen till två enkelstegar. Två-delade stegar kortare än 8 m kan kompletteras med stegfot för kombifunktion. Tillverkad av aluminium. Rekommenderade tillbehör: stegfot, förlängningsben, toppstöd, flyttbar stegplatta, topphjul, vändbar dubb, ledat glidskydd. Typkontrollerad.

 
 
I Sverige finns många byggvaruhandlare som marknadsför byggvaror, ex: Arbetsplattform Solid Line Telesteps. Några av de kändare är ByggMax , Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka mfl.