Sprayflaska 0,5 L

Sprayflaska 0,5 L till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Sprayflaska 0,5 L online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Duschspruta med många användningsområden som finns i flera färger: röd, blå, gul och grön.

Endast: 15 kr

I Bevattning-kategorin hittar du bevattning, byggmax, byggmax trädgård, trädgård.
 


Ta även en titt på dessa produkter:

Slanghållare Hozelock

Slanghållare Hozelock
99 kr

Praktisk slanghållare för upp till 30m x 19mm slang. Inklusive hållare för kopplingar och pistoler samt extra förvaringsutrymme i fronten.

Vattenslang Select Hozelock Grå

Vattenslang Select Hozelock Grå
1 129 kr

Slitstark slang för allmänt bruk. 4 lager med kryssarmerad förstärkning och ErgoRibs.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Krankoppling Hozelock, utv gäng 2-vägs

Krankoppling Hozelock, utv gäng 2-vägs
149 kr

Krankoppling Hozelock för utvändig gänga ½? och ¾? är en tvåvägs snabbkoppling avsedd att sätta på exempelvis trädgårdskranen. Med denna tvåvägskoppling har du möjlighet att snabbkoppla två olika slangar med separat avstängning. Välj att använda en eller båda slangarna med de enkla, röda vreden.

Hålplugg Hozelock

Hålplugg Hozelock
46 kr

Hålplugg från Hozelock som tätar hål i 13 mm matarslang. Kommer som 10-pack.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Packningssats 9 delar

Packningssats 9 delar
30 kr

Set med packningar för snabbkopplingar till trädgårdsslang bestående av 3 st packning ½?, 3 st packning ¾? och 3 st O-ringar. Passar alla fabrikat av snabbkopplingar för trädgårdsslangar.

Klätterhortensia 15cm

Klätterhortensia 15cm
30 kr

Klätterhortensian är en vacker växt med grova grenar och får stora utspridda blomgrupper. Blommorna är vita och de torra blommorna sitter kvar under vinter. Ljus: soligt och halvskuggit Placering: Utomhus Vattning: Håll jorden fuktig genom regelbunden bevattning Näring: Rododendrongödsel.

Sprutpistol

Sprutpistol
100 kr

Sprutpistol med greppvänligt handtag som har en robust metallkonstruktion med en gedigen känsla. Tumreglage som är smidigt och steglöst och som både öppnar/stänger samt ställer trycket ? allt i en rörelse. Sprinklerpistolen har en reglerbar stråle, från fin till hård.

Krankoppling

Krankoppling
20 kr

Kvalitetskontakt i mässing med invändig gänga.

Sprutmunstycke Plus Hozelock

Sprutmunstycke Plus Hozelock
119 kr

Sprutmunstycke till trädgårdsslang mws tre olika sprutmönster. Välj mellan jetstråle, kona och snabbfyllning beroende på vad situationen kräver. Låsbar avtryckare i läge på/av med flödeskontroll. HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

 
 
I Sverige finns många byggvaruhandlare som marknadsför byggvaror, ex: Sprayflaska 0,5 L. Några av de kändare är ByggMax , Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka mfl.