Spiraea mix 17cm

Spiraea mix 17cm till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Spiraea mix 17cm online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Spirea är en lättodlad buske i lite olika varianter. Busken får även rikligt med blommor. Ljus: Soligt och halvskuggit Placering: Utomhus Vattning: Håll jorden fuktig genom regelbunden bevattning Jord: Planteringsjord. Näring: Trädgårdsgödsel och kogödsel.

Endast: 50 kr

I Bevattning-kategorin hittar du byggmax, byggmax trädgård, fröer, och, trädgård, växter, växter och fröer.
 


Ta även en titt på dessa produkter:

Slangkopplingssats SOFT 3 delar

Slangkopplingssats SOFT 3 delar
302 kr

Set med slangkopplingar bestående av en snabbkoppling för slang ½?, en en snabbkoppling med stopp för slang ½? och en krankoppling för utvändig gänga ¾? alternativt ½?. Belagd med bekväm TPR-beläggning. Passar ihop med snabbkopplingar av andra fabrikat.

Hålgörare Hozelock

Hålgörare Hozelock
31 kr

Håltagare som används för att ta hål i matarslangen samt montera isär mikrojetsprinkler. HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Droppmsty univ 4mm Hozelock 10-p

Droppmsty univ 4mm Hozelock 10-p
149 kr

Droppmunstycke med justerbart flöde 0-20l/t. För 4mm slang och slangände.10-pack. Reglerar enkelt och vid behov den mängd vatten som varje droppmunstycke behöver för att förse plantan med den vattenmängd den behöver för att växa och trivas.

Skarvkoppling Hozelock

Skarvkoppling Hozelock
50 kr

Skarvsladd för att ansluta 4 mm microslang med 13 mm matarslang eller förlänga två 4 mm microslangar. Kommer i 10-pack.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Slangvinda Pico Reel 10 m Hozelock Rosa

Slangvinda Pico Reel 10 m Hozelock Rosa
329 kr

Fristående slangvinda, speciellt framtagna för små trädgårdar, uteplatser, terasser, balkonger och rabatter. Dessutom passar de utmärkt att ha med på semestern i husvagnen, båten eller till stugan på landet. Det går att skifta plats på sprinklerpistolen och kopplingsdelen för att välja om du skall bära med Pico Reel eller gå iväg med slang och sprinklerpistolen och låta Pico Reel stå på plats. Vid förvaring flyttas kopplingen som suttit på utkastaren till den blinda anslutningen för att undvika spill av vatten som kan finnas kvar i slangen efter användning. Levereras med: - 8m slang - 2m matarslang - sprinklerpistol Multi Spray - snabbkoppling - stoppkoppling och krankoppling 1/2" & 3/4" - Finns i tre härliga färger: gul, rosa och lila.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Hålplugg Hozelock

Hålplugg Hozelock
46 kr

Hålplugg från Hozelock som tätar hål i 13 mm matarslang. Kommer som 10-pack.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Ryggspruta Plus 12L Hozelock

Ryggspruta Plus 12L Hozelock
699 kr

Ryggspruta Plus ger en jämn och sparsam applicering av vatten, bekämpningsmedel och vattenlösliga gödningsmedel. Ryggsprutan är idealisk för större ytor och levereras med ett filter och en mixer.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Handspruta Hozelock

Handspruta Hozelock
36 kr

Liten handspruta med genomskinlig, graderad flaska. Justerbart munstycke från fin stråle till dimma.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Trädgårdsspruta med pump

Trädgårdsspruta med pump
90 kr

Trädgårdsspruta med justerbart munstycke och bärsele. Pumpa upp tryck i behållaren och spruta därefter med munstycket.AnvändningEfter sprutning med ättikssyra, algtvättmedel eller kemikalier ska sprutan sköljas och rengöras noga. Tekniska dataBehållare: 5 liter Munstycke: justerbar stråle Slang: 130 cm Bärsele: ja

 
 
I Sverige finns många byggvaruhandlare som marknadsför byggvaror, ex: Spiraea mix 17cm. Några av de kändare är ByggMax , Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka mfl.