Ryggspruta Plus 12L Hozelock

Ryggspruta Plus 12L Hozelock till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Ryggspruta Plus 12L Hozelock online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Ryggspruta Plus ger en jämn och sparsam applicering av vatten, bekämpningsmedel och vattenlösliga gödningsmedel. Ryggsprutan är idealisk för större ytor och levereras med ett filter och en mixer.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Endast: 699 kr

I Bevattning-kategorin hittar du bevattning, byggmax, byggmax trädgård, trädgård.
 


Ta även en titt på dessa produkter:

Hankoppling SOFT 1/2" och 3/4"

Hankoppling SOFT 1/2" och 3/4"
20 kr

Krankoppling för utvändig gänga ½? och ¾? är avsedd att sätta på exempelvis trädgårdskranen för att kunna snabbkoppla trädgårdsslangen direkt på kranen. Gängan är ¾? och en reduktionsring med gänga ½? medföljer. Belagd med bekväm TPR-beläggning.

Häckoxbär 19cm

Häckoxbär 19cm
80 kr

Häckoxbär en vacker buske med blanka, mörkgröna blad som får en röd ton under hösten. Får även små ljusrosa blommor på sommaren och svarta bär på hösten. Ljus: Soligt och halvskuggit. Placering: Utomhus. Vattning: Håll jorden fuktig genom regelbunden bevattning. Jord: Planteringsjord. Näring: Trädgårdsgödsel.

Fyrkantspridare Pro 230 m² Hozelock

Fyrkantspridare Pro 230 m² Hozelock
399 kr

Fyrkantspridare med vattendriven motor och 16 strålar och 5 dimmstrålar. Fin spray för frön och groddplantor och jetstråle för gräsmattor och etbalerade plantor. Spridaren har en justerbar bevattningsbredd som täcker en yta på max. 16 m x 14 m eller max. 230 m². HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Vattenslang Select Hozelock Grå

Vattenslang Select Hozelock Grå
1 129 kr

Slitstark slang för allmänt bruk. 4 lager med kryssarmerad förstärkning och ErgoRibs.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Trädgårdsdusch SOFT

Trädgårdsdusch SOFT
354 kr

Reglerbar duschpistolmunstycke SOFT med åtta olika strålbilder och 45 cm långt skaft. Lättare att komma åt att vattna känsliga växter som rosor med mjuk dusch under blad och blommor. Anpassa strålbilden efter behovet. Det ergonomiskt utformade handtaget med komfortabel TPR-beläggning gör användningen funktionell och behaglig. Passar ihop med andra fabrikat av ½? snabbkoppling för trädgårdsslang.

Påsklilja

Påsklilja
5 kr

Narcisser är det gemensamma namnet för påsk- och pingstliljor. Namnet påsklilja kommer av att narcissen brukar blomma lagom till påsk, varför blomman kommit att delvis symbolisera vårens ankomst och vår tradition att låta den pryda våra rabatter eller balkonger vid påsken är så väl förankrad i Sverige, Norge och Finland. Påskliljan är speciellt tacksam att plantera, då den inte lider av problem med skadedjur och den ingår inte heller på matsedeln för rådjur och andra större besökare i trädgården! Anledningen är att påskliljans, för oss människor underbara, doft upplevs som illaluktande för exempelvis rådjur. Vidare är påskliljan bra på att föröka sig och kommer troget tillbaka i större grupper även till nästa trädgårdssäsong. Efter några år kan blomningen bli sämre och då är det dags att dela upp dessa alltmer stora och täta grupper, som kallas för ?lökkaka?. Detta kan enkelt göras genom att ta upp en del av gruppen under hösten och, dela den och återplantera på ett mer lagom avstånd. Påskliljan trivs både inom- och utomhus i mullrik, porös jord som inte är för torr. Håll därför alltid jorden lätt fuktig, samt plantan i direkt solljus eller i en halvskuggig miljö. Planteringsdjupet för lökarna ska vara ungefär 10-15 cm, eller tre gånger lökens höjd. SpecifikationMått: 9cm kruka, höjd 15-20 cm Föredragen temperatur: 1-6 grader Celsius Placering: Inom- och utomhus. Vattning: Håll jorden fuktig genom regelbunden bevattning

Vattenkanna Magnolia Ljusblå

Vattenkanna Magnolia Ljusblå
50 kr

Smidig vattenkanna i bra storlek som gör skötseln av dina blommor till ett nöje. Välj mellan fyra vackra färger.

Sprutpistol Jet Spray Hozelock

Sprutpistol Jet Spray Hozelock
149 kr

Sprutpistol Jet Spray från Hozelock har tre olika sprutmönster - jetstråle, kona och snabbfyllningsfunktion. Dessa funktioner gör pistolen till ett första val för dig som söker en prisvärd pistol för den lilla trädgården - Låsbar avtryckare i läge på/av med separat flödeskontroll - Avtryckaren är av mjukgreppsmaterial för bekväm användningHozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Ändplugg Hozelock

Ändplugg Hozelock
36 kr

Ändplugg för att stänga av 13 mm matarslang.Kommer som 3-pack.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

 
 
I Sverige finns många byggvaruhandlare som marknadsför byggvaror, ex: Ryggspruta Plus 12L Hozelock. Några av de kändare är ByggMax , Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka mfl.