Krankoppling Metall Hozelock

Krankoppling Metall Hozelock till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Krankoppling Metall Hozelock online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Krankoppling Hozelock för utvändig gänga är avsedd att sätta på exempelvis vattenutkastarens kran för att kunna snabbkoppla trädgårdsslangen direkt på kranen. Krankopplingen är tillverkad av nickelpläterad mässing för att vara tålig, hållbar och frostbeständig.

Endast: 90 kr

I Bevattning-kategorin hittar du bevattning, slangkopplingar, trädgård.
 


Ta även en titt på dessa produkter:

Väggvinda flowmax Hozelock

Väggvinda flowmax Hozelock
1 590 kr

Vrid manuellt på inställningsratten för bevattning från 5 minuter upp till 120 minuter. Det behövs inget batteri för timern. Inloppsdimension 1/2" eller 3/4".

Sprutmunstyckssats

Sprutmunstyckssats
309 kr

Set med sprutmunstycke ½? med reglerbar strålbild, 1 st snabbkoppling för slang ½?, en en snabbkoppling med stopp för slang ½? och en krankoppling för utvändig gänga ¾? alternativt ½?. Belagda med bekväm TPR-beläggning. Passar ihop med snabbkopplingar av andra fabrikat.

Alpklematis 15cm

Alpklematis 15cm
30 kr

Klematis är en klängväxt som kan får vackra lila blommor. Växten trivs med skuggigt och svalt längst ner på stammarna. Ljus: Soligt och halvskuggit Placering: Utomhus Vattning: Håll jorden fuktig genom regelbunden bevattning Näring: Trädgårdsgödsel och benmjöl.

Vattenslang Select Hozelock Grå

Vattenslang Select Hozelock Grå
1 129 kr

Slitstark slang för allmänt bruk. 4 lager med kryssarmerad förstärkning och ErgoRibs.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Krankoppling Hozelock

Krankoppling Hozelock
40 kr

Krankoppling Hozelock för utvändig gänga ½? och ¾? är avsedd att sätta på exempelvis trädgårdskranen för att kunna snabbkoppla trädgårdsslangen direkt på kranen.

Tryckspruta Pure 7L Hozelock

Tryckspruta Pure 7L Hozelock
389 kr

Tryckspruta speciellt utformad för besprutning med ogräsbekämpningsmedel baserat på ättika. Extra hållbar mot frätande vätskor som exempelvis ättika.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Strålpistol SOFT

Strålpistol SOFT
323 kr

Reglerbar strålpistolmunstycke SOFT 3 har tre olika strålbilder. Det ergonomiskt utformade handtaget med komfortabel TPR-beläggning gör användningen funktionell och behaglig. Passar alla fabrikat av snabbkoppling för trädgårdsslang.

Microjetmunstycke 180 grader Hozelock

Microjetmunstycke 180 grader Hozelock
81 kr

Microjet med justerbart flöde för 1/2 cirklar. Kommer i 3-pack.Passar till 4 mm Microslang och 13 mm Matarslang.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Odla Automatiskt Bevattning

Odla Automatiskt Bevattning
1 329 kr

Helautomatisk bevattning för gödnings- och droppbevattning som endast behöver kontrolleras varannan eller var tredje vecka. Behållaren kan få ett genomflöde på 10-150 liter per dygn, beroende på vattentryck och dropp-pinnarnas inställning. Gödningskaret rymmer: 2 liter. Kopplas till en bevattningsslang. Systemet ska hela tiden stå under vattentryck.

 
 
I Sverige finns många byggvaruhandlare som marknadsför byggvaror, ex: Krankoppling Metall Hozelock. Några av de kändare är ByggMax , Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka mfl.