Krankoppling Hozelock

Krankoppling Hozelock till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Krankoppling Hozelock online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Krankoppling Hozelock för utvändig gänga ½? och ¾? är avsedd att sätta på exempelvis trädgårdskranen för att kunna snabbkoppla trädgårdsslangen direkt på kranen.

Endast: 40 kr

I Bevattning-kategorin hittar du bevattning, slangkopplingar, trädgård.
 


Ta även en titt på dessa produkter:

Alpklematis 15cm

Alpklematis 15cm
30 kr

Klematis är en klängväxt som kan får vackra lila blommor. Växten trivs med skuggigt och svalt längst ner på stammarna. Ljus: Soligt och halvskuggit Placering: Utomhus Vattning: Håll jorden fuktig genom regelbunden bevattning Näring: Trädgårdsgödsel och benmjöl.

Doftschersmin 30cm

Doftschersmin 30cm
199 kr

Doftschersmin är en lättodlad buske med vackra mörkgröna blad. Busken får även vita blommor som doftar. Ljus: Soligt och halvskuggit Placering: Utomhus Vattning: Håll jorden fuktig genom regelbunden bevattning Jord: Planteringsjord. Näring: Trädgårdsgödsel och kogödsel.

Dränkbar pump DRAIN 10000 Inox Comfort AL-KO

Dränkbar pump DRAIN 10000 Inox Comfort AL-KO
1 295 kr

Kapacitet upp till 10 000 l/t. Tack vare speciell pumphjulteknik även lämpade för extrema förhållanden. Optimalt korrosionsskydd för lång livslängd. Sats med flera packningar samt extra V-packning. Transporterar flytande partiklar på upp till 38 mm i diameter.Teknisk dataMotortyp: Elektrisk Kabellänge (m): 10 Effekt (watt): 750 Produkt storlek (LxBxH): 18,5x20,5x32,6 cm Max. nedsänkningsdjup: (m) 7 Max. Tryckhöjd (m): 9 Max. kapacitet l/t: 10 000 Max. Partikelstorlek (mm): 30 Pumputgång Ø: G 1,25" (41,9 mm) Vikt ca. (kg.): 6,7

Krankoppling 1" Hozelock

Krankoppling 1" Hozelock
40 kr

Krankoppling för kranar med 1" BSP (G1) utvändig gänga.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Vattenslang Select Hozelock Grå

Vattenslang Select Hozelock Grå
1 129 kr

Slitstark slang för allmänt bruk. 4 lager med kryssarmerad förstärkning och ErgoRibs.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Sprinklerpistol Multi Plus Hozelock

Sprinklerpistol Multi Plus Hozelock
309 kr

Sprinklerpistol med åtta olika sprutmönster - kona, flat vertikal stråle, duschstråle, vinkelstråle, flat horisontell stråle, dimspray, jetstråle och punktstråle. Vattenpistolen är tillverkad i en pulverlackerad gjuten metallkropp och har en låsbar avtryckare i läge på/av.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Sprutmunstycke Plus Hozelock

Sprutmunstycke Plus Hozelock
119 kr

Sprutmunstycke till trädgårdsslang mws tre olika sprutmönster. Välj mellan jetstråle, kona och snabbfyllning beroende på vad situationen kräver. Låsbar avtryckare i läge på/av med flödeskontroll. HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Tryckspruta Pure 7L Hozelock

Tryckspruta Pure 7L Hozelock
389 kr

Tryckspruta speciellt utformad för besprutning med ogräsbekämpningsmedel baserat på ättika. Extra hållbar mot frätande vätskor som exempelvis ättika.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Väggvinda flowmax Hozelock

Väggvinda flowmax Hozelock
1 590 kr

Vrid manuellt på inställningsratten för bevattning från 5 minuter upp till 120 minuter. Det behövs inget batteri för timern. Inloppsdimension 1/2" eller 3/4".

 
 
I Sverige finns många byggvaruhandlare som marknadsför byggvaror, ex: Krankoppling Hozelock. Några av de kändare är ByggMax , Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka mfl.