Hortensia 21CM

Hortensia 21CM till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Hortensia 21CM online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Hortensian är en mångsidig blomma som du kan plantera både inom- och utomhus. Blommar på sensommaren och med sina färgstarka blomblad. Den gillar mycket ljus eller halvskugga och jorden ska hållas fuktig genom riklig vattning, dock utan att jorden blir blöt. Gillar inte frost. Föredragen temperatur: 10-20 grader Celsius Placering: Inom- och utomhus Vattning: Håll jorden fuktig genom regelbunden bevattning

Endast: 50 kr

I Bevattning-kategorin hittar du blommor, trädgård, trädgårdsskötsel.
 


Ta även en titt på dessa produkter:

Vattenslang Select Hozelock Grå

Vattenslang Select Hozelock Grå
1 129 kr

Slitstark slang för allmänt bruk. 4 lager med kryssarmerad förstärkning och ErgoRibs.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Droppbevattning till Rabatt HORTUS

Droppbevattning till Rabatt HORTUS
159 kr

Justerbart droppbevattningssystem specialtillverkat till rabatter. Inklusive droppbevattningskit. Längd: 5 meter 10 droppinnar

Strålpistol SOFT

Strålpistol SOFT
323 kr

Reglerbar strålpistolmunstycke SOFT 3 har tre olika strålbilder. Det ergonomiskt utformade handtaget med komfortabel TPR-beläggning gör användningen funktionell och behaglig. Passar alla fabrikat av snabbkoppling för trädgårdsslang.

Minisprinkler serie Hozelock

Minisprinkler serie Hozelock
71 kr

Minisprinkler med justerbart flöde 0-40l/t. Ger ett maxflöde på 40l/t vid 1,5bar. Sprinklern täcker en yta på max 30 cm i diameter. Avsedd för seriekoppling. Kommer i 5-pack. Passar till 4 mm Microslang.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Ogräsbekämpningsstav Wonderweed Hozelock

Ogräsbekämpningsstav Wonderweed Hozelock
259 kr

Verktyget för att enkelt bekämpa ogräs i form av en stav. Staven består av ett tryckhandtag överst med ett doseringsmått, ett rör där man kan se vätskan och en kon där bekämpningsmedlet sprutas ut igenom på avgränsad plats. EJ LÄMPLIG FÖR ANVÄNDNING AV ÄTTIKA! Med en exakt ogräsbekämpning är det möjligt att vara precis över ogräset med hjälp av det genomskinliga konformade munstycket. Det ser till att man inte sprutar ogräsmedel annat än över den del som konan täcker. På detta vis undviker man att spraya brevid ogräset och skada intilliggande växter. Staven rymmer 300ml vätska och går att använda med hel eller halv dos alternativt stänga helt. Efter användning är det viktigt att man rengör Wonderweedern noga.Blanda, fyll upp och spraya - så enkelt är det att få bort ogräset.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Vattenkanna Magnolia Ljusblå

Vattenkanna Magnolia Ljusblå
50 kr

Smidig vattenkanna i bra storlek som gör skötseln av dina blommor till ett nöje. Välj mellan fyra vackra färger.

Fyrkantspridare Pro 230 m² Hozelock

Fyrkantspridare Pro 230 m² Hozelock
399 kr

Fyrkantspridare med vattendriven motor och 16 strålar och 5 dimmstrålar. Fin spray för frön och groddplantor och jetstråle för gräsmattor och etbalerade plantor. Spridaren har en justerbar bevattningsbredd som täcker en yta på max. 16 m x 14 m eller max. 230 m². HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Markhållare Hozelock

Markhållare Hozelock
71 kr

Markhållare från Hozelock som håller matarslangen i rätt läge. Kommer som 5-pack.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Grenkoppling Hozelock

Grenkoppling Hozelock
60 kr

Smart grenkoppling som gör det möjligt att koppla samman tre slangar.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

 
 
I Sverige finns många byggvaruhandlare som marknadsför byggvaror, ex: Hortensia 21CM. Några av de kändare är ByggMax , Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka mfl.