Hortensia 21CM

Hortensia 21CM till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Hortensia 21CM online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Hortensian är en mångsidig blomma som du kan plantera både inom- och utomhus. Blommar på sensommaren och med sina färgstarka blomblad. Den gillar mycket ljus eller halvskugga och jorden ska hållas fuktig genom riklig vattning, dock utan att jorden blir blöt. Gillar inte frost. Föredragen temperatur: 10-20 grader Celsius Placering: Inom- och utomhus Vattning: Håll jorden fuktig genom regelbunden bevattning

Endast: 100 kr

I Bevattning-kategorin hittar du blommor, trädgård, trädgårdsskötsel.
 


Ta även en titt på dessa produkter:

Skarvkoppling Hozelock

Skarvkoppling Hozelock
50 kr

Skarvsladd för att ansluta 4 mm microslang med 13 mm matarslang eller förlänga två 4 mm microslangar. Kommer i 10-pack.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Slangvinda Auto Reel 25 m Hozelock

Slangvinda Auto Reel 25 m Hozelock
1 495 kr

Slangvinda med automatisk tillbakarullning för fast montering på väggen. Dra ut slangen till önskad längd och lås fast den medan du vattnar. Efteråt drar du lite i slangen för att släppa spärren och låter slangen automatiskt rulla tillbaka in i hållaren med hjälp av uppvindningsmekanismen. Hela vindan monteras på vägg och är vridbar i 180 grader för att slangen ska kunna dras ut åt valfritt håll. Slangvindan levereras med 25 m 11,5 mm Maxi Pro slang, 2 m matarslang, väggfäste, munstycke, snabbkoppling, stoppkoppling och krankoppling för ½? och ¾?.

Slanghållare vägg

Slanghållare vägg
50 kr

Slanghållare för enkel upphängning av trädgårdsslangen på väggen. Passar för slangar på upp till 60 meter. Mått: 485x165x240 mm

Vattenslang Select Hozelock Grå

Vattenslang Select Hozelock Grå
489 kr

Slitstark slang för allmänt bruk. 4 lager med kryssarmerad förstärkning och ErgoRibs.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Krankoppling fingänga Hozelock

Krankoppling fingänga Hozelock
85 kr

Krankoppling för bland annat kökskranar med 22 mm (M22) utvändig gänga.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Grenkoppling Hozelock

Grenkoppling Hozelock
60 kr

Smart grenkoppling som gör det möjligt att koppla samman tre slangar.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Dränkbar pump SUB 13000 DS Premium AL-KO

Dränkbar pump SUB 13000 DS Premium AL-KO
1 195 kr

Robust, behändig och effektstark. Ytsugning till 3 mm. Med flödesmängder på upp till 10.500 l/h. Perfekt vid utpumpning av pooler, cisterner, brunnar eller översvämmade källare. Med reglerbar pumpfot och integrerad flottör.Teknisk dataMotortyp: Elektrisk Ytsugning till (mm): 3 Kabellänge (m): 10 Effekt (watt): 650 Produkt storlek (LxBxH): 22,7x19,0x31,0 cm Max. nedsänkningsdjup (m): 5 Max. Tryckhöjd (m): 8 Max. kapacitet l/t: 10 500 Pumputgång Ø: G 1,25" (41,9 mm) Ytsugning: Ja Vikt ca. (kg.): 6

Krankoppling 1" Hozelock

Krankoppling 1" Hozelock
40 kr

Krankoppling för kranar med 1" BSP (G1) utvändig gänga.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Pelargonium ampel

Pelargonium ampel
100 kr

Pelargoner är mycket vanliga blommor, faktiskt en av våra mest populära i Sverige. Den har en historia som en överklassens blomma i slott och herrgårdar under 1800-talet, varefter den undan för undan positionerat sig som en folklig favorit i folkhemmen. Denna färgstarka sommarväxt är mycket lätt att sköta och ger blommor under hela sommarsäsongen, såväl som långt in på hösten. Pelargonium zonale är den vanligaste pelargonen och är mer upprätt i sin form, till skillnad från sin syster pelargonium peltatum, som är en hängväxt av mer liggande slag. Pelargonen trivs bäst under varma somrar och ljusa, milda vintrar. Våra skötseltips är att hålla jorden fuktig genom regelbunden bevattning och placera plantan i så mycket solljus som möjligt, men låt inte den gassande solen torka ut pelargonen! Tänk även på att låta jorden torka mellan vattningarna. Håll plantan skyddad från vind. Pelargonen trivs både inom- och utomhus, i balkonglådor, amplar, urnor eller rabatter. Skador och sjukdomar är inte så vanligt på pelargoner, men ibland kan de drabbas av bladlöss, vilket man får se upp med. När plantan blir äldre kan så kallad pelargonrost uppstå, vilket leder till att gulaktiga fläckar på bladens översida och rödbruna prickar eller ringar på undersidan. Då rekommenderar vi att ta bort sådana angripna blad och att försöka sänka luftfuktigheten i miljön.SpecifikationFöredragen temperatur: 10-20 grader celsius Placering: Inom- och utomhus Vattning: Håll jorden fuktig genom regelbunden bevattning

 
 
I Sverige finns många byggvaruhandlare som marknadsför byggvaror, ex: Hortensia 21CM. Några av de kändare är ByggMax , Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka mfl.