Fyrkantspridare Pro 230 m² Hozelock

Fyrkantspridare Pro 230 m² Hozelock till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Fyrkantspridare Pro 230 m² Hozelock online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Fyrkantspridare med vattendriven motor och 16 strålar och 5 dimmstrålar. Fin spray för frön och groddplantor och jetstråle för gräsmattor och etbalerade plantor. Spridaren har en justerbar bevattningsbredd som täcker en yta på max. 16 m x 14 m eller max. 230 m². HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Endast: 399 kr

I Bevattning-kategorin hittar du bevattning, trädgård, vattenspridare.
 


Ta även en titt på dessa produkter:

Slangkopplingssats SOFT 3 delar

Slangkopplingssats SOFT 3 delar
302 kr

Set med slangkopplingar bestående av en snabbkoppling för slang ½?, en en snabbkoppling med stopp för slang ½? och en krankoppling för utvändig gänga ¾? alternativt ½?. Belagd med bekväm TPR-beläggning. Passar ihop med snabbkopplingar av andra fabrikat.

Flexvattenslang HORTUS

Flexvattenslang HORTUS
319 kr

15 meter flexvattenslang med koppling och adapter till köks- och trädgårdsvattenkran. Flexibel vattenslang som utvidgar sig från 5 meter till 15 meter när det kommer vatten i slangen. Levereras med en vattningspistol med 7 funktioner. Slangen är tillverkad av latex/polyester.

Sprinklerslang Hozelock, 15 m

Sprinklerslang Hozelock, 15 m
329 kr

Perforerad flat slang som ger en mjuk sprayeffekt. Vänder man på slangen och lägger den med hålen nedåt fungerar den som en filterslang som sakta sipprar vatten ned i växtbädden. Levereras med koppling för att kunna skarva ihop två slangar

Grenkoppling Hozelock

Grenkoppling Hozelock
60 kr

Smart grenkoppling som gör det möjligt att koppla samman tre slangar.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Fuktslang 15 m HORTUS

Fuktslang 15 m HORTUS
179 kr

15 meter HORTUS fuktslang, perfekt till bevattning av dina rabatter, gräsmattan och i förbindelse med plantering av häck och generell nyplantering. I motsats till en vanlig trädgårdsslang är en fuktslang perforerad med många små hål längs hela slangen, så att vattnet långsamt sipprar ut i små mängder där vattnet behövs. Detta get minimalt vattenspill. Fuktslangen levereras komplett med ett mellanled och två slangkopplingar.Specifikationer:Färg: Svart och orange Längd: 15 meter Diameter: 13 mm

Väggfäste Hozelock

Väggfäste Hozelock
61 kr

Väggfäste från Hozelock som fäster matarslangen mot vägg eller staket. Kommer i 10-pack.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Droppmunstycke slangände Hozelock

Droppmunstycke slangände Hozelock
46 kr

Självreglerande droppmunstycke som ger ett konstant flöde på 4l/t vid minst 1 bar. För slangände som kopplas till en vattenkran. Kommer som 5-pack. Passar till 4 mm Microslang och 13 mm Matarslang. HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Stavsprinkler 90 Hozelock

Stavsprinkler 90 Hozelock
309 kr

Stavsprinkler från Hozelock med reglerbart sprayhuvud med fem sprutmönster: Jetstråle, kona, snabbfyllning, flat spraystråle och fin strilspray. Vattensprinklern har en låsbar avtryckare i läge på/av med separat flödeskontroll. Förlängt handtag på 90 cm.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

T-koppling 4mm Hozelock

T-koppling 4mm Hozelock
75 kr

För att förgrena 4mm slang. 10-pack.

 
 
I Sverige finns många byggvaruhandlare som marknadsför byggvaror, ex: Fyrkantspridare Pro 230 m² Hozelock. Några av de kändare är ByggMax , Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka mfl.