Skjutmuff Grå

Skjutmuff Grå till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Skjutmuff Grå online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Skjutmuff för inomhusavlopp. Dimension: 75 mm Godkänd för ingjutning.RörigtRör och rördelar är färgkodade efter vad de ska användas till, här kommer en kortfattad översikt. Svarta: Dränering, fungerar även tillsammans med orange rördelar. Orange: Avlopp utomhus och dagvatten, fungerar även tillsammans med svarta rördelar. Grå: Avlopp inomhus.

Endast: 25 kr

I Badrumsmöbler-kategorin hittar du avlopp, avlopp inomhus, avloppsrör, avloppsrör inomhus, badrum, inomhus.
 


Ta även en titt på dessa produkter:

Badrumspaket Källa Vit Ram

Badrumspaket Källa Vit Ram
3 780 kr

Att välja en ny badrumsinredning handlar mycket om personlighet och att hitta en skön stil som håller i längden.Tvättställ Gjutmarmor Evermite med en gelcoat beläggning som är 40 % tåligare mot nötning och 20 % tåligare mot repor än ett handfat med en vanlig gelcoat beläggning. Evermite gelcoat ger hög glans och finish samt förhindrar att smuts och kosmetika tränger igenom. Handfaten finns i bredderna 600, 900 och 1200mm och djupen varierar beroende på vilken bredd man väljer på handfatet. Vattenlås med pop-up bottenventil och överfyllnadsskydd medföljer. Kommod Kommodens front och lucka är i 16 mm målad MDF. Låddelarna är i 16 mm vit melaminbelagd spånskiva och skåpsidorna i 16 mm vitmålad spånskiva. Handtagen är i rostfritt stål. Insida av skåp och lådor är vita. Samtliga luckor är försedda med mjukstängare som ger en tyst och mjuk stängning.SpegelVälj mellan tre olika spegelmodeller. Bredden på spegeln beror på vilken bredd på tvättstället man väljer. Spegel - Spegeln är fastmonterad på en träram som fästs i badrumsväggen. Spegelramp - Spegel med ramp i 25 mm målad MDF. Spotlights inkl. transformator (IP klassning 21). Lampa 10 watt. 600 mm spegelramp - 2 st spotlights. 900 mm spegelramp - 3 st spotlights. 1200 mm spegelramp - 4 st spotlights. Spegelskåp - Spegelskåp med spegelramp i 25 mm målad MDF. Skåpsidorna är i 16 mm vitmålad spånskiva. Spotlights inkl. transformator (IP klassning 21). Lampa 10 watt. 6 mm dubbelsidiga speglar. 600 mm - ingår 2 st glashyllplan samt 2 st spotlights. 900 mm - ingår 2 st glashyllplan samt 3 st spotlights. 1200 mm - ingår 2 st glashyllplan samt 4 st spotlights. 1200 mm spegelskåp består av 2 st 600 mm skåp. Högskåp Välj till ett högskåp för extra förvaring i badrummet. Luckan är i 16 mm målad MDF och toppskivan i 25 mm målad MDF. Skåpsidor är i 16 mm vitmålad spånskiva. Handtagen är i Rostfritt stål. 4 st lösa hyllplan i 5 mm glas ingår samt 2 st fasta hyllplan i 16 mm vit melaminbelagd spånskiva.

Tvättställ 2642 vinklingsbar IFÖ Vit

Tvättställ 2642 vinklingsbar IFÖ Vit
5 387 kr

Ifö Tvättställ 2642 med Silventil. Tvättställ anpassat för funktionshindrade. Tvättstället har en stadig konstruktion med bra utrymme under tvättstället. Greppvänliga kanter med bra stöd för armar och händer skapar trygghet och underlättar vardagen. För montering på fasta eller vinklingsbara konsoler. Blandare ingår ej.Höjd (mm): 90, 145 Blandare: Nej Typ: Tvättställ väggonteras på fasta eller vinklingsbara konsoler

Tvättställsblandare FM Mattsson 9050

Tvättställsblandare FM Mattsson 9050
1 054 kr

FM Mattsson Tvättställsblandare 9050 tillhör succéserien 9000 som idag finns i de flesta av våra svenska hem. Dess form ger en känsla av stil, värme och skänker det lilla extra till badrummet. Den är kompetent utrustad och bidrar med sina unika funktioner till ett mjukt och lent vattenflöde. Soft PEX®-rör ingår ej.

WC-fixtur Triomont XS Gustavsberg

WC-fixtur Triomont XS Gustavsberg
2 155 kr

Gustavsberg Triomont XS WC-Fixtur är en smidig helhetslösning som gör det möjligt med en vägghängd wc i de allra flesta badrum. Monteras enkelt i väggen. Avstängningsventilen är lätt åtkomlig i cisternen, bakom väggtrycket. Spolmängden är vid leverans inställd på 6/3 liter dubbel- och 6 liter enkelspolning. Det är lätt att ställa om. Att serva eller byta ut flottör och spolventil kräver inga verktyg. Fixturens djup kan justeras mellan 140 och 200mm. Höjden på wc-skålen kan justeras mellan 400 och 600mm för en bekväm sitthöjd. Montering bör utföras av en fackman då det alltid finns risk för vattenskador. InkluderatSkyddskåpor för inkaklingsarbetet. WC-fixtur med montagesats för vägg. Komplett spolcistern isolerad mot kondens med spolarmatur och avstängningsventil Anslutningsdetaljer för avlopp och vatten (rör i rör) Avloppsböj, svetsbar enligt EN 1519 Fästdetaljer för wc-skål. Hålmall i blå plast för frontlucka Skyddsproppar, i gul plast för rörändar Monteringsmall Nedre väggfäste som alternativ till fixering i golv Skruv och plugg för fixering i golv Isoleringsskydd mellan wc-skål och vägg.

Dräneringsrör IFÖ Vit

Dräneringsrör IFÖ Vit
99 kr

Ifö Dräneringsrör för Badkar. Storlek: L=600mm, 736x162x100mm

Duschhörna Twin Design Duschbyggarna Guld

Duschhörna Twin Design Duschbyggarna Guld
16 995 kr

Vacker duschhörna med med mycket glas och eleganta beslag. - Rak duschhörna i 6 mm härdat säkerhetsglas. - Inåt och utåtgående dörrar. - Briljant glasbehandling för enklare rengöring. - Gångjärn med lyftfunktion och vinkelinställning. - Magnetlister och släplister medföljer.

Väggdekor Construction Vehicles RoomMates Flerfärgad

Väggdekor Construction Vehicles RoomMates Flerfärgad
229 kr

Väggdekor är ett snabbt, enkelt, prisvärt och modernt sätt att inreda. Construction Vehicles självhäftande väggdekor är en del av vårt stora sortiment av populär och lättmonterad väggdekor från amerikanska RoomMates. Dekoren är av hög kvalitet och mycket enkel att använda ? bara lossa de tunna dekorationerna från arket och klistra upp dem på väggen! RoomMates använder ett särskilt framtaget adhesiv som fäster vid underlaget, men inte binder sig. Det gör att produkterna kan avlägsnas utan att lämna några klisterester eller riskera att förstöra väggen. Dekalerna är stänksäkra och därför lämpliga att använda även i badrum och andra fuktiga miljöer. För bäst resultat monteras väggdekoren på en ren, fast och slät yta som först torkats av ordentligt. Instruktioner på svenska medföljer. RoomMates produkter är tillverkade av polymer plast och givetvis helt säkra för barn. Dekalerna är giftfria och innehåller inga skadliga kemikalier som bly, latex eller ftalater. De är grundligt testade i USA och CPSIA-godkända, men tänk på att detta är en inredningsdetalj och ingen leksak så placera dekoren utom räckhåll för små barn.SpecfikationerVäggdekor av mycket hög kvalitet Fäster ordentligt och är lätt att ta ner Lämnar inga klisterrester och förstör inte väggen Innehåller inga farliga ämnen Tillverkad och testad i US 4 st ark: 45x25 cm

Toalettstol Sign barn 6820 IFÖ Vit

Toalettstol Sign barn 6820 IFÖ Vit
3 886 kr

Ifö Barntoalett Sign 6820. Barntoalett med 30 cm sitthöjd. Den är lika söt som den är praktisk och lär tidigt barnen att själva gå på toaletten. Spolar 2 eller 4 liter. Toaletten har Fresh WC som standard, vilket ger doft och underlättar rengöring genom en doseringstablett som stoppas i via spolknappen. WC-stolen är behandlad med rengöringsvänlig glasyr Ifö Clean och godkänd enligt Nordisk kvalitetssäkring. Sits med lock ingår. Sitthöjd inklusive sits är 33 cm Material: Porslin Vattenlås S-Lås Sitthöjd (mm): 300 Spolande (l) 4/2

Spegellist IFÖ Option OSPLN Silver

Spegellist IFÖ Option OSPLN Silver
539 kr

IFÖ Option spegellist OSPLN i aluminium. Övre och undre list som passar till Option spegel OSPN.

 
 
I Sverige finns många byggvaruhandlare som marknadsför byggvaror, ex: Skjutmuff Grå. Några av de kändare är ByggMax , Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka mfl.