Snickarbälte

Snickarbälte till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Snickarbälte online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Smidigt justerbart snickarbälte i tålig nylon eller läder. 11 fickor. Utförandet varierar mellan butikerna.

Endast: 100 kr

I Arbetskläder-kategorin hittar du arbetskläder, verktyg.
 


Ta även en titt på dessa produkter:

Allround-sko Brick S1P Sika footwear

Allround-sko Brick S1P Sika footwear
795 kr

Brick är en allround-sko i slitstarkt fullnarvläder som andas. Lätt yttersula i PU som är slitstark. Innersulan är svettransporterande. Med reflexdetaljer.

Träskor Flexika Sika footwear

Träskor Flexika Sika footwear
595 kr

En flexibel och bekväm träsko med häl. Robust och stötabsorberande yttersula samt innersula av mjuk textil. Ovanläder i vattenavvisande och slitstartkt Permair-läder som andas.

Skyddssko New Tamigi S1P Sika footwear

Skyddssko New Tamigi S1P Sika footwear
645 kr

Praktisk och robust skyddssko med snabb snörning.

Hörselpropp 3M

Hörselpropp 3M
40 kr

Återanvändbara hörselproppar för lägre bullernivåer som anpassar sig efter formen på hörselgången. Skyddsnivå: 83dB(A) - 93 dB(A), SNR 20 dB CE-godkända

Hörselskåpa Peltor X2-A

Hörselskåpa Peltor X2-A
255 kr

En bekväm lättviktskåpa för användare som behöver medelhög till hög dämpning, vilket också indikeras av den logiska färgkodningen. X2 är gul och har SNR: 31 dB. Överensstämmer med PPE-direktiv 89/686/EEC samt tillämpliga delar av Europastandard EN 352.

Skyddssko New Celtic S3 Sika footwear

Skyddssko New Celtic S3 Sika footwear
695 kr

Flexibel, lätt och slitstark skyddssko.

Stövlar Hobby Sika footwear

Stövlar Hobby Sika footwear
295 kr

En stövel i PVC-material anpassad både för jobb och fritid. Utan skydd. Finns i storlekarna: 39/40 41 42 43 44 45 46/47 48/49

Träskor Comfort Sika footwear

Träskor Comfort Sika footwear
845 kr

En robust toffelträsko med innersula av träfaner och bred passform. Yttersula i stötabsorberande och halkhämmande PU. Ovanläder i slitstartkt och vattenavvisande Permair-läder som andas.

Myggarmband

Myggarmband
99 kr

Mozi-X är ett smidigt armband som håller myggen borta. Bandet innehåller rena växtoljor som är utformade för att avskräcka mygg och flygande insekter. Den avvisande oljan består helt av naturliga ingredienser. Bandet bärs enklast på handleden eller vristen men kan också fästas på både kläder och ryggsäckar. När bandet böjs frigörs det inkapslade aktiva medlet och varje gång bandet ?knäcks? frisläpps mer av det aktiva medlet. Det dubbla skyddet är en exklusiv funktion som säkerställer effekt i upp till 30 dagar. Överanvändning kan minska den tid bandet ger effekt. Aktiva ingredienser: Geraniol Bandkomposition: 85% Silikon, 15% Stål

 
 
I Sverige finns många byggvaruhandlare som marknadsför byggvaror, ex: Snickarbälte. Några av de kändare är ByggMax , Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka mfl.