Handske Guide 775W

Handske Guide 775W till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Handske Guide 775W online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Vind- & vattentät arbetshandske. Kombinationen av mjukt fleecefoder, vind- och vattentätt membran, stretchig ovanhand och syntetläder i innerhanden gör denna handske till en favorit när det är kallt och blött. Tumkonstruktionen gör passformen komfortabel och de förstärkta fingertopparna ger ökat skydd och förbättrad slitstyrka. Membranets speciella infäsningspunkter i fingertoppar förhindrar att foder och membran följer med handen ut. Elastisk mudd med kardborreöppning gör att handsken sitter stabilt på handen och är enkel att ta sig i och ur. - Syntetläder i innerhand - Fast grepp - Helfodrad Lämplig för montering och finmekanikarbeten i blöta och kalla miljöer.

Endast: 70 kr

I Arbetshandskar-kategorin hittar du arbetshandskar, arbetskläder, verktyg.
 


Ta även en titt på dessa produkter:

Handske Guide 525

Handske Guide 525
20 kr

Luftig och smidig handske med PU som är sömlöst stickad för extra bra fingertoppskänsla. PU-doppningen i innerhand ger bra grepp och mekaniskt skydd. Skyddar såväl användare som produkt. - Hög komfort - Luftig - Tunn och slitstark - Sömlös stickad - Nylon - Beläggning i PU Lämplig vid monterings- och precisionsarbeten där extra bra smidighet och fingertoppskänsla krävs.

Montagehandske

Montagehandske
50 kr

En fodrad montagehandske med bra grepp och fingertoppskänsla, den ger ett bra skydd mot väta och olja och passar därför bra i exempelvis verkstäder.

Gråvarg Smartphonehandske

Gråvarg Smartphonehandske
100 kr

Smart och smidig allroundhandske med "touch screen ready"-fingertoppar. Skön passform med vrist- och knogskydd i neopren.

Handske med sågskydd ARNOLD

Handske med sågskydd ARNOLD
249 kr

ARNOLD Sågskyddshandkse storlek L (10) eller XL (11). 14-lagers skärskydd på vänster handske. Handflata av garvad kohud för längre hållbarhet och bättre grepp. Dubbla sömmar på utsatta punkter. Vattentäta tack vare Cordurainfällningar på handryggen. Certificeringnormer: EN 381-7 Klass 0 (16m/s), EN 388.

Allroundhandske

Allroundhandske
15 kr

En tålig helfodrad arbetshandske som kan användas i kalla miljöer.

Arbetshandske Guide 5161

Arbetshandske Guide 5161
80 kr

Tunn arbetshandske i getläder med förstärkt pekfinger. Denna ofodrade arbetshandske har en innerhand i mjuk getnarv och förstärkningar på pekfinger och fingertoppar. Ovanhanden är tillverkad i syntet med en borstad insida som gör att materialet känns behagligt mot handen. Keystone-tummen ger handsken en ergonomisk passform. - Stark utsida, mjuk insida - Öppen krage Lämplig för montering, pack- och plockarbeten inom industri, lager och hantverk.

Gråvarg Montagehandske

Gråvarg Montagehandske
80 kr

Enkel och smidig montagehandske från Gråvarg med bra grepp. Passar bra för arbete i fuktig miljö. Handflata i syntetiskt läder med ovansida i spandex.

Handske Guide 767

Handske Guide 767
50 kr

Kraftig arbetshandske i syntetläder. I denna handske kombinerar vi en traditionell passform med alla de positiva egenskaper som syntetläder ger. PU-materialet i innerhanden är smidigt med bra grepp. Handsken har användartestats i varma miljöer, och klarar lätt gniststänk. Halvfodrad med polyester i innerhanden för ökat mekaniskt skydd och förbättrad komfort. Den är utrustad med förstärkningar på fingrar och knoge och har säkerhetskrage. - Bomullsovanhand/krage - Säkerhetskrage - Halvfodrad Lämpar sig som allroundhandske, även inom bygg, industri och entreprenad.

Arbetshandske Guide 580

Arbetshandske Guide 580
45 kr

Arbetshandske med nitril. Den sömlösa stickningen i nylon ger en mycket bra passform och hög fingertoppskänsla. Mudden är ribbstickad och gör att handsken sluter åt om handleden. Handflatan och fingertopparna är belagda med mikorporös nitril, som låter handen andas. En handske med hög slitstyrka och god komfort. Ökotex-godkänd. - Sömlös i nylon - Hög komfort - Bra grepp - Mikroporös/andas - Komfortabel och smidig Lämplig för montage- och byggindustri.

 
 
I Sverige finns många byggvaruhandlare som marknadsför byggvaror, ex: Handske Guide 775W. Några av de kändare är ByggMax , Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka mfl.