Gråvarg Proffshandske

Gråvarg Proffshandske till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Gråvarg Proffshandske online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Slitstark och skön proffhandske från Gråvarg. Vibrationsdämpande förstärkningar i handen och stabil och fast runt handleden, även knogskydd i neopren. Handflatan är i syntetiskt läder och ovansidan i spandex.

Endast: 100 kr

I Arbetshandskar-kategorin hittar du arbetshandskar, arbetskläder, verktyg.
 


Ta även en titt på dessa produkter:

Handske Guide 766

Handske Guide 766
50 kr

Ofodrad arbetshandske i syntetläder. Denna följsamma arbetshandske har en handflata i syntetiskt PU-material, vilket ger en god fingertoppskänsla, skydd mot väta och ett bra grepp. Ovanhanden är tillverkad i bomull och handsken har keystone-tumme för optimal flexibilitet. Den öppna kragen och resår vid handleden gör handsken enkel att ta på och av och optimerar passformen. - Ofodrad - Ovanhand i bomull - Öppen krage Lämplig för bygg, industri och hantverk samt för lager-, pack- och plockarbeten.

Allroundhandske dam

Allroundhandske dam
50 kr

Allroundhandske i damstorlek.Getnarv, ovanhand nylon. Stl 8.

Allroundhandske

Allroundhandske
25 kr

En handske i svinspalt som bara blir skönare ju längre du använder handsken. Halvfodrad i bomull. En prisvärd allroundhandske.

Allroundhandske

Allroundhandske
15 kr

En tålig helfodrad arbetshandske som kan användas i kalla miljöer.

Montagehandske

Montagehandske
60 kr

En montagehandske perfekt för måleri, snickeri och trädgårdsarbeten. Tillverkad i nylon med PU-doppning.

Arbetshandske Guide 16

Arbetshandske Guide 16
129 kr

Arbetshandske i syntetläder. Det pålitliga Serino syntetlädret gör Guide 16 till en vinnare när det gäller kombination grepp komfort slitstyrka. Lägg till en förböjd passform, en specialdesignad tumme och vadderad innerhand som ytterligare fördelar. En modern handske som passar för hårt arbete med höga krav. Handsken är kromfri samt tvättbar i 40°C. - Slitstark Serino PU - Ofodrad - Förböjd passform Lämplig inom verkstad och bygg.

Allroundhandske

Allroundhandske
50 kr

Stilren halvfodrad allroundhandske av bra kvalitet för grövre arbete.

Handske Guide 525

Handske Guide 525
20 kr

Luftig och smidig handske med PU som är sömlöst stickad för extra bra fingertoppskänsla. PU-doppningen i innerhand ger bra grepp och mekaniskt skydd. Skyddar såväl användare som produkt. - Hög komfort - Luftig - Tunn och slitstark - Sömlös stickad - Nylon - Beläggning i PU Lämplig vid monterings- och precisionsarbeten där extra bra smidighet och fingertoppskänsla krävs.

Arbetshandske Guide 580

Arbetshandske Guide 580
45 kr

Arbetshandske med nitril. Den sömlösa stickningen i nylon ger en mycket bra passform och hög fingertoppskänsla. Mudden är ribbstickad och gör att handsken sluter åt om handleden. Handflatan och fingertopparna är belagda med mikorporös nitril, som låter handen andas. En handske med hög slitstyrka och god komfort. Ökotex-godkänd. - Sömlös i nylon - Hög komfort - Bra grepp - Mikroporös/andas - Komfortabel och smidig Lämplig för montage- och byggindustri.

 
 
I Sverige finns många byggvaruhandlare som marknadsför byggvaror, ex: Gråvarg Proffshandske. Några av de kändare är ByggMax , Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka mfl.