Arbetshandske Guide 580

Arbetshandske Guide 580 till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Arbetshandske Guide 580 online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Arbetshandske med nitril. Den sömlösa stickningen i nylon ger en mycket bra passform och hög fingertoppskänsla. Mudden är ribbstickad och gör att handsken sluter åt om handleden. Handflatan och fingertopparna är belagda med mikorporös nitril, som låter handen andas. En handske med hög slitstyrka och god komfort. Ökotex-godkänd. - Sömlös i nylon - Hög komfort - Bra grepp - Mikroporös/andas - Komfortabel och smidig Lämplig för montage- och byggindustri.

Endast: 45 kr

I Arbetshandskar-kategorin hittar du arbetshandskar, arbetskläder, verktyg.
 


Ta även en titt på dessa produkter:

Arbetshandske Guide 5148W

Arbetshandske Guide 5148W
99 kr

Vind- & vattentålig arbetshandske i syntetläder. Varm och skön handske som är helfodrad med ett mjukt fleecematerial. Handflatan är gjord i PU och försedd med ett vattentätt membran. Ovansidan är gjort av ett stretchigt spandextyg i gul Hi-Vis och fingrarna är förböjda för flexibilitet och komfort. - Hi-Vis - Helfodrad - Kragmodell Lämplig för utomhusarbete inom bygg, anläggning och hantverk.

Handske Guide 775W

Handske Guide 775W
70 kr

Vind- & vattentät arbetshandske. Kombinationen av mjukt fleecefoder, vind- och vattentätt membran, stretchig ovanhand och syntetläder i innerhanden gör denna handske till en favorit när det är kallt och blött. Tumkonstruktionen gör passformen komfortabel och de förstärkta fingertopparna ger ökat skydd och förbättrad slitstyrka. Membranets speciella infäsningspunkter i fingertoppar förhindrar att foder och membran följer med handen ut. Elastisk mudd med kardborreöppning gör att handsken sitter stabilt på handen och är enkel att ta sig i och ur. - Syntetläder i innerhand - Fast grepp - Helfodrad Lämplig för montering och finmekanikarbeten i blöta och kalla miljöer.

Handske Guide 767

Handske Guide 767
50 kr

Kraftig arbetshandske i syntetläder. I denna handske kombinerar vi en traditionell passform med alla de positiva egenskaper som syntetläder ger. PU-materialet i innerhanden är smidigt med bra grepp. Handsken har användartestats i varma miljöer, och klarar lätt gniststänk. Halvfodrad med polyester i innerhanden för ökat mekaniskt skydd och förbättrad komfort. Den är utrustad med förstärkningar på fingrar och knoge och har säkerhetskrage. - Bomullsovanhand/krage - Säkerhetskrage - Halvfodrad Lämpar sig som allroundhandske, även inom bygg, industri och entreprenad.

Arbetshandske Tegera 90050

Arbetshandske Tegera 90050
179 kr

Smidig och slitstark läderhandske för allroundarbeten som passar perfekt både i trädgården och i bygget. Handsken har ett bra grepp och genomtänkt passform som sitter bekvämt på handen. Den förstärkta tummen gör handsken extra hållbar.SpecifikationerTyp av handske: Handskar för allmänt bruk, låg risk Kategori: Cat. I Innerhandsmaterial: Nötnarv av högsta kvalitetInnerhandsmaterial tjocklek: 0,7-0,8 mmOvanhandsmaterial: Nötspalt av högsta kvalitetFoder: HalvfodradFodermaterial: JerseySmidighet: 4Kragmodell: Förlängd säkerhetskrageKrage material: LäderKnäppning: Resår 180°Specifikation yttermaterial: Läder, nylon, naturlatexSpecifikation invändigt material: BomullLängder: 230-240 mm Färg: Svart, röd

Handske Guide 504

Handske Guide 504
25 kr

Arbetshandske i syntetläder med en förböjd passform, en specialdesignad tumme och vadderad innerhand. En modern handske som passar för hårt arbete med höga krav. Handsken är kromfri samt tvättbar i 40°C. Lämplig inom verkstad och bygg.

Allroundhandske dam

Allroundhandske dam
50 kr

Allroundhandske i damstorlek.Getnarv, ovanhand nylon. Stl 8.

Arbetshandske

Arbetshandske
50 kr

Arbetshandske

Handske Guide 766

Handske Guide 766
50 kr

Ofodrad arbetshandske i syntetläder. Denna följsamma arbetshandske har en handflata i syntetiskt PU-material, vilket ger en god fingertoppskänsla, skydd mot väta och ett bra grepp. Ovanhanden är tillverkad i bomull och handsken har keystone-tumme för optimal flexibilitet. Den öppna kragen och resår vid handleden gör handsken enkel att ta på och av och optimerar passformen. - Ofodrad - Ovanhand i bomull - Öppen krage Lämplig för bygg, industri och hantverk samt för lager-, pack- och plockarbeten.

Allroundhandske

Allroundhandske
25 kr

En handske i svinspalt som bara blir skönare ju längre du använder handsken. Halvfodrad i bomull. En prisvärd allroundhandske.

 
 
I Sverige finns många byggvaruhandlare som marknadsför byggvaror, ex: Arbetshandske Guide 580. Några av de kändare är ByggMax , Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka mfl.